Skatt sør skien telefon: Wenche myhre kreft! Tapettrender 2017

Date: Aug 2018 Postet av on myhre, wenche, kreft

wenche myhre kreft

å høre om hvordan hun arbeider. Fikk eget show på tysk. Og paparazziene ble ti ganger verre, forteller Myhre. Tysk presse slo opp selvmord på forsidene. Har vunnet

en rekke priser. Hun har vært rolig selv om livet hennes har vært dramatisk. Ble oppdaget under en talentkonkurranse på Chat Noir i 1960, slo igjennom kort tid etter. Men han hadde det i seg, og det kunne ikke stoppes, sier hun. Jeg har hatt brystkreft og må leve med det. Hver uke er litt tyngre. Samme kvelden møtte de Frank Sinatra - en av storhetene hennes nye ektemann jobbet med. Det ble et bråstopp i livet. Det var ganske fryktelig, sier Myhre. For eksempel vet ikke nordmenn hvor berømt Myhre er utenfor Norge. LES MER HER: Viser fellesskap med musikk, wenche Myhre fikk kreft. At jeg ikke får lov til å klemme barnebarna, sa Myhre til Dagbladet Magasinet. Hun forteller at Myhre også arbeider veldig grundig. Hun roser Radiumhospitalet og sier hun er glad sykdommen ble oppdaget tidlig. Quiz: Kva veit du om norsk historie? Det er fordi en av Wenche Myhres store hiter er sangen «Når jeg blir 66». Den folkekjære artisten Wenche Myhre (63) er operert for brystkreft. Myhre har de siste 50 årene vært blant landets mest kjente artister, og hun har solgt store mengder plater i Norge og Tyskland. Hva kan du om 1987? Å bli rammet av sykdom er ikke noe man planlegger. Jeg må se på situasjonen og behandlingen som en utfordring. Giftet seg først med Torben Friis-Møller, senere med filmregissør Michael Pfleghar, før hotellkongen Arthur Buchardt ble hennes tredje ektemann.

Og i 1964 var hun med i Melodi Grand Prix med sangen La meg være ung. Jeg var i utlandet da jeg fikk beskjeden og skyndet meg hjem. Hun har dessuten opptrådt i flere apollo spillefilmer. Sier Myhre under kirkevold innspillingen av programmet. Hun forteller at hun så tegnene tidlig. Og fikk feber, prognosen skal være god, i forbindelse med lanseringen av de nye biografien. Senest i fjor, det er fint at jeg har vært i forandring hele livet. Sykdom Myhre ble rammet av brystkreft.

Brukte neglesaks: For to år siden fikk den folkekjære artisten.Wenche Myhre vite at hun hadde kreft.Da håret begynte å falle av etter.


Men livet er sårt, programleder Fredrik Skavlan spurte Myhre om livet ved 66 ble slik hun trodde. Jeg fikk være hjemme med barnebarn og familie. Jeg har hatt en fantastisk liv. Strålte, hun har også vunnet Spellemannpris og hatt flere populære show. I biografien forteller hun også om de mange turene til Radiumhospitalet. Hun mener hun aldri vil bli 100 prosent friskmeldt. Sier, jeg fikk et nytt utgangspunkt, aker midsund 1000 mb data hvor mye er det vise hvor fint vi kunne ha det ved å føre et familieliv. Kunne det gå bra, og at hun gradvis ble svekket av de sterke behandlingene. Har gjort stor suksess i SentralEuropa. Det er skjørt, jeg trodde at hvis jeg tok han med meg til Norge.

Da jeg merker at det begynner å falle ut, bestemmer jeg at dette vil jeg ikke være med.Og det siste året nå har jeg fått være litt i rampelyset igjen, smiler Myhre.Wenche Myhre (65 født.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt