Askeladden bruktbutikk mo i rana, Vondt i venstre side av hodet og øyet

Date: Aug 2018 Postet av on side, øyet, vondt, hodet, venstre

vondt i venstre side av hodet og øyet

medvirkende årsak til min sinusvenetrombose, forklarer hun. Du skriver at tilstanden din er både vond og slitsom. Vi gjør oppmerksom på at innholdet i denne artikkelen er mer enn

to år gammel. Slik som du beskriver plagene sitter det med all sannsynlighet i hodebunnen, og kan være resultatet av en viss anspenthet/muskelstivhet. Hodepine er veldig slitsomt å gå rundt med, og det er ikke lett å konsentrere seg på jobb når man har vondt i hodet. Det gjorde at hun ble sendt til nevrologisk poliklinikk, der hun fikk snakke med en nevrolog. I dag, mandag.oktober er det Verdens Trombosedag. Bevisstløs bursdag, hjemme igjen kastet hun opp gang på gang i tillegg til å være «helt borte» i lange perioder. Det å ha lyn-lignende smerter i hodet fra tid til annen er sannsynligvis relativt vanlig (noe blant annet en stor norsk undersøkelse har vist). Jeg har nevropatiske smerter som er litt utfordrende å lindre, men går på tabletter som tar den verste brodden av smertene, sier Grethe. Jeg var totalt lam og kunne bare blunke med øynene. Hei, og takk for spørsmål. Den dnb gir smerter i bare 1 siden av hodet og smertene varer over 4 timer.

Vondt i venstre side av hodet og øyet

Migrene er en egen type hodepine. Men er ofte beliggende høyere opp i ansiktsregionen. Hvis du ikke er flink til å drikke nok kan du være litt dehydrert og blodprøver det kan også gi hodepine. Side2 Jeg var på jobb den morgenen og klarte kun å sette meg ned ved pulten og konstatere joachim at jeg ikke klarte å være der. Jeg har nemlig alltid migrene på høyre side.

Oftest er smertene lokalisert bak det ene øyet.Dette er smerter som sitter på den ene siden av hodet, og der legene har klare holdepunkter.Denne gongen startar støtet på venstre side av hovudet like over øret.

Vondt i venstre side av hodet og øyet, Begravelse kryssord

Dette er en lidelse som vanligvis rammer personer som er noe eldre enn deg. Men, den formen hvor reise på ferie for hodepine som du presenterer høres ut til å være relativt sjelden. Jeg fikk med meg resept på en masse piller.

Det gir litt trygghet og det er vanskeligere å tråkke ordentlig over.Jeg tror at legene i Stavanger prøvde å forklare det til meg, men det gikk ikke inn.En liten feiring sammen med mine foreldre ble det og jeg husker at jeg pakket opp et frokostservise jeg fikk av mine foreldre.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt