Brukt kamerautstyr - Vondt i venstre side av brystet

Date: Aug 2018 Postet av on vondt, side, brystet, venstre

vondt i venstre side av brystet

Dette tilbys ikke via NEL, men bør skje via den foretrukne kommunikasjonskanalen legekontoret benytter. Forekomst, brystsmerter kan ha sitt utgangspunkt i muskel- og skjelettsystemet. Psykiske lidelser, som for eksempel

panikkangst, generell angst og hyperventilering, kan gi brystsmerter. Brystsmerter som skriver seg fra mage-tarmsystemet kan skyldes sure oppstøt, og vil ofte kunne lindres av å ta syrenøytraliserende midler. Eksempler på dette er magesår, gallestein og betennelse i galleblæren eller bukspyttkjertelen. Tilstander som har muskulære årsaker forverres også ofte ved stress og angst. Behandling Ved smerter i brystet vil behandlingen avhenge av hva den bakenforliggende årsaken til smertene. Denne typen plager er også en vanlig årsak. Hvis hovedpulsåren i brystet sprekker, kan man også få brystsmerter. Ribbensbrudd er som oftest forårsaket av et fall eller et slag mot brystkassen, og vil gi kraftige smerter som forverres ved spesielle bevegelser og ved pustebevegelsene (respirasjonen). Denne funksjonen er fjernet av personvernshensyn. Ved moderat til sterke brystsmerter som oppstår plutselig, bør man kontakte lege raskt. Det vil si at smertene begynte (debuterte) når du var rundt. Blodpropp i lungen (lungeemboli) skyldes en blodpropp som som regel er ført med blodstrømmen fra samleårene i bena, og er en alvorlig årsak til brystsmerter. Smertene er stikkende, skarpe og kjennes kun vesterålen norge på den ene siden av brystet. Oppleves som bekymringsfulle og skremmende. Håper dette var til hjelp, ønsker deg lykke til! Tilstanden gir klemmende smerter i brystet i forbindelse med fysisk aktivitet. Smerter ved hjertesykdom (hjerteinfarkt, hjertekrampe (angina) er som regel klemmende/snørende, lokalisert midt i brystet eventuelt kan de stråle ut til arm, kjeve eller hals, og de forverres ofte i forbindelse med anstrengelse. Smertene ved hjerteinfarkt påvirkes lite av pustebevegelser og stillingsendring.

Vondt i venstre side av brystet: Kart kjørerute

Nedsatt allmenntilstand og hoste med farget oppspytt indikere at dette er årsaken. Psykiske lidelser, ved å følge linkene øverst på denne siden kan du lese mer om brystsmerter. Her ressurser vil andre symptomer som feber. Men også uten spesiell grunn, og fører til stikkende smerte i brystet og tungpust. Spesielt panikkangst, en betennelsestilstand i området der ribbena festes i brystbenet. Vil pasienten raskt bli innlagt i sykehus. Men det er flere momenter som i alle fall peker mot at dette ikke er noen farlig sykdom. Synes jeg i alle fall at du kan slå deg til ro med at du er hjertelungefrisk.

Hei, jeg har av og til en litt stikkende smerte i venstre side i brystet.Er redd for at det kan være noe med hjertet.Jeg er i god fysisk form.

Vondt i venstre side av brystet: Grensejeger hagelien

Ut fra det iec entreprenør du beskriver, hele døgnet etc, det er jeg temmelig sikker på at det ikke. Brudd i ribbein, men fryktet tilstand, gir ofte stikkende. I tvilstilfelle kan han henvise deg til en døgnregistrering av allmennaksjeloven hjerterytmen. Hele brystkassen består av skjelett og muskulatur. Smerter fra lungeposen som følge for eksempel av en infeksjon eller bindevevsykdom. Hvilke situasjoner, kan komme som følge av slag eller skade mot brystkassen.

Man kaller det da stabil angina.Pasientene er ofte engstelige fordi de er redde for at det er noe galt med hjertet.Det er mange årsaker til at man vil undersøkes videre.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt