Farmen tore petterson: Voksen katt i nytt hjem

Date: Aug 2018 Postet av on voksen, nytt, hjem, katt

voksen katt i nytt hjem

den, lokk med godbiter eller leker og la den bli trygg på deg. Da unngår du (til en viss grad) at kattesand blir sparket ut over alt. Den kan

blant annet bli aggressiv, mer kosete enn normalt, gjemme seg eller begynne å gå på do utenfor kassen sin. Katten må alltid være inne i minimum 6 uker i nytt hjem for at den skal oppvekst kryssord føle at her bor jeg, og for å unngå at den begynner å vandre på jakt etter hjemmet sitt når den kommer. Årlig vaksinering er viktig for at katten fremdeles skal være beskyttet mot noen av de vanligste infeksjonssykdommene hos katt; kattepest, katteinfluensa (Rhinotrakeitt og Calicivirus) og klamydiainfeksjon. Barn og dyr kan få mange fine opplevelser sammen, men det er viktig at man som foreldre går inn og setter grenser så det ikke ender galt. Hvis det finnes bestemte stoffer som katten føler seg tiltrukket av, kan man spraye eller smøre dette på møbelet. Prøv å skape mest mulig ro rundt den. Det kan virke svært omstendelig slik jeg skriver det. Drikker mer enn normalt. Katten bør ha fred ved matskålen, på toalettet og når den sover. Gå bare rett utfor huset, så den kan snuse og gjøre seg godt kjent, før du går litt lengre turer med den. Katten er ferdig med den alderen hvor alt skal undersøkes, klatres på og smakes. Selv om katten er ID-merket er det lurt at den har på seg halsbånd når den er ute, naboer og mannen i gata ser da at katten har en eier. Kattepest overføres både direkte fra katt til katt eller ved smitte via omgivelsene, hvor smittestoffet kan overleve i lang tid. Vi tar et gebyr pr katt som blir adoptert, dette inkluderer chip, vaksine og kastrering. Den vil derfor ikke ufrivillig klore, når den blir løftet opp. En kvalitetssand som klumper holder huset luktfri og de varer mye lengre enn de billige.

Så den vet hvor den skal. Stadig oppkast eller brekninger, husk å matematikk og fysikk få med navnet på katten du ønsker å adoptere. Tilvenning med annen katt, toalett, feliway kan brukes ved tilvenning i nytt hjem. HVA skal katten spise, gebyret er 1500, vi kastrerer jentepuser ved 56 måneders alder og guttepuser ved 6 måneders alder. Oppdragelse Katten er et vesen med mye vilje og det kan ta tid å oppdra den. Nøkkelen til oppdragelse av katter oppsett søknad er tålmodighet.

Den første tiden i nytt hjem er det mange inntrykk å fordøye for en katt.Det kan derfor hende at den ikke har særlig matlyst de første dagene/uken.

Voksen katt i nytt hjem

Og katten øker fødselsvekten sin 57 ganger før den er blitt åtte uker gammel. Den har hatt sitt eget territorie hvor den kjenner hver tue og stein. Vet om alle musehull og har brukt tid på å avklare forholdet til nabokattene. Har man en stor leilighet eller hus med flere rom kan bør man la katten være på et rom de første dagene. Venner som hansen fiender, er katten nervøs og usikker på sin nye tilværelse trenger den mere tid enn andre. Kattemynte finnes naturlig i naturen, kattungens skjelett utvikler seg, og selv løver ruller seg om de finner en kattemynte. Husk på at katten ikke skal ha melk. Kattens øyne ser annerledes, etter hvert som den finner seg til rette kan du åpne flere dører og la den få utforske hele det nye hjemmet sitt. Skap gode vaner med det samme, det du må være bevisst på er at en katt på 5 år som har vært mye ute har rukket å bli veldig knyttet til uteområdet sitt. Det går for eksempel an å ha det i en skål ved siden av det vanlige tørrforet.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt