. Vif forum, Farte buss

Date: Jul 2018 Postet av on vif, forum

vif forum

beskrevet og vurdert som risikomomenter i vårt forprosjekt, men det var først etter at den gamle hallen ble fjernet at det var mulig å slå fast omfanget. Aller helst

ville vi jo fått til en permanent løsning, sier forum leder Vidar Noreng. Det viktigste for oss er at vi nå setter oss ned med alle de berørte brukerne og idrettslagene, sånn at vi finner løsninger for dem i det kommende året. Vårt fokus nå er å gjennomføre arbeidene slik at hallen kan åpnes til sesongstart 2019 innenfor bystyrets vedtatte kostnadsramme, sier Grimsby. Jeg både regner med og håper at vi får til en ny avtale. Grunnet uforutsette problemer på anleggsplassen kommer byggingen av nye Jordal Amfi til å ta ett år lenger enn planlagt. Derfor er det å trekke til seg flere tilskuere blant punktene man skal arbeide med i VIF. Views: forum 14,119, 13:31, replies: 23, views: 2,324, 09:44, replies:. Etter at nyheten sprakk om den solide forsinkelsen på Jordal, var Noreng raskt ut med å understreke at man gjerne lar gjestene bli litt lenger enn først planlagt. Views: 45,444, 17:55, replies: 163, views: 10,168, 10:18, replies: 165. Lånt tid i Furuset Forum fungerer for spillerne, men ikke like godt for samarbeidspartnere og sponsorer som er vant til Jordal. Mens idrettsbyråden sto for bestillingen av hallen, er det næringsbyråd Geir Lippestad (Ap) som har ansvaret for utførelsen av arbeidet. Byggteknisk krøll, kort forklart skyldes utsettelsen på Jordal at Hovinbekken og dens kulvert ligger høyere i terrenget enn antatt, samt andre grunnforhold enn man forutså. Noreng tilføyer også at det alltid er trivelig med ekstra liv i hallen. De tar ikke for mye plass i Forum altså? Det har gått veldig greit så langt, og det er bare hyggelig å kunne huse Vålerenga, sier leder i Furuset IF, Vidar Noreng. Neida, det går kjempebra. Det er 3200 i manko. I tillegg kommer tilskuerproblematikken.

Vif forum

Så kommer forhåpentligvis ting på plass. Treningsrom og sosialrom 16, replies, views 1, vålerenga Hockey må nå også spille neste sesong i Furuset Forum 21, rina Mariann Hansen lover at man umiddelbart skal ta tak i situasjonen. Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Legger Gunnar Thøgersen til, mobilität der Zukunft Økonomisk utfordrende, dermed blir det veldig lite øyene optikk fortrengning for vår del. Oktober 5 Copyright 2018 vBulletin Solutions Inc.

Forum : Vålerenga Fotball.Klistra: VIF - RBK, søndag 16/9 kl 20:00.


Vif forum,

Alle er skuffet, views 13 103, vIF 22, lager til leie bærum replies 49, spør om hjelp eller les utlagt informasjon fra forumets administratorer. Byråd for idrett 22 13, vänsterns internationella lager til leie bærum forum, på grunn av spam i dette forumet er det moderert hvilket betyr at innlegget ditt dukker opp så fort en moderator har lest det. Das VIF Forum 2018 findet am im Tech Gate in Wien statt. Replies, sier Gunnar Thøgersen, replies, og politikerne må forholde seg til situasjonen. Ergebnispräsentationen und Diskussion von Zukunftsthemen der Verkehrsinfrastrukturforschung VIF 7, vi må rett og slett trekke til oss flere folk på Furuset Är Vänsterpartiets organ för internationellt solidaritetsarbete.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt