Hvordan fiske med mark - Venn på engelsk

Date: Jul 2018 Postet av on engelsk, venn

venn på engelsk

på 12 år som bor i Sri Lanka og har mistet familien sin i flomkatastrofen i Sør-Asia desember 2005. Den engelsk-norske ordboken guider deg gjennom språkene enten du

vil lære engelsk eller norsk. Engelsk Vann Bilen suste bortover, mannen suste utover, bang. Bokmål Gymlæreren Stilen handler om Kine, redaktøren for skoleavisen, som trykker en tekst skrevet av en tidligere elev på skolen som har blitt seksuelt misbrukt av gumlæreren sin. Bokmål De skulle bare visst Jente som føler skyld etter terrorangrep. Bokmål Ny i Oslo En gutt flytter til Oslo med sin alkoholiserte mor. Bokmål Blåfrost En kort novelle skrevet på 10 minutter. Bokmål Et uventet møte Handler om en jente som møter en gutt på Internett, og de bestemmer seg for å møtes.

Venn på engelsk

restaurant Den handler naturlig nok om en person som er annerledes. Bokmål Annerledes Handler om ei jente som ikke har det så bra med seg selv. Bokmål Skulle bare være morsom Et historie om mobbing og konsekvensene det kan. Skrev denne som skoleoppgave i starten av sjuende.

A unique human being En kort liten sak om hvor mye jeg har, og fremdeles beundrer broren min.9 års søvn Novellen handler om hvor galt det kan gå når en ikke hører på hva folk sier.

Bokmål Storm Teksten er engelsk skrevet på norsktentamen. Kan du bruke våre Spill og Quiz for å lære nye ord på en morsom og effektiv måte. Bokmål Elsker, trodde ikke jeg skulle få mer enn karakteren 4 eller noe jeg.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt