Løren restaurant, Vårmarked ekeberg 2018

Date: Aug 2018 Postet av on ekeberg, vårmarked

vårmarked ekeberg 2018

hatt vårmønstring og sommeravslutning i tillegg til flere medlemsmøter. Alt som rullet, bare det het Volvo, kom inn. . 3000 biler i året! Februar 1981, ble det vedtatt at

det styret som hadde sittet det året, skulle sitte et år til, dog ble det justert til litt mer etter dagens modell og med noen interne korrigeringer, samt at det ble valgt inn en sekretær. Treffplassen var Sørlandet Feriesenter ved Risør. Landstreffet ble arrangert på Osensjøen Turistsenter, midt mellom Elverum og Trysil. . Vara: Trond Larsen Hele det nye styret ble klappet inn av de oppmøtte medlemmer, noe som er en hyggelig opplevelse for de nyvalgte. Dette året ble det et spedt forsøk på å starte den første lokalavdelingen i Norsk Volvo PV-klubbs historie. . Juni sammen med Møre og Romsdals-avdelingen. . Styremedlem:Tor Arne Koppegodt Kasserer: Wenche. Etter en del uklarheter med hensyn til innkallingen til møtet, ble møtet allikevel satt og forhandlingene kunne begynne. På lørdag kveld var det jubileumsfest med koldtbord, premieutdeling, dans og utlodning. Sollivegen Vinstra Sekretær Ola. Det har vært PV-Gudstjeneste i Strømmen kirke også i år, et arrangement som har blitt et felles opplegg for alle, ikke bare for Oslo/Akershus-avdelingen, som er den avdelingen som har Strømmen i sitt nærområde. Søndagsmorgenen opprant med melding om at noen hadde brutt seg inn i en is-bil på Morokulien. .

Vårmarked ekeberg 2018, Adhd norsk

Morokulien PVshow ble avholdt for sjette gang helgen. Meningen med PVinfo er at denne skal inneholde nyheter med litt hastverk. Lørdagen opprant med sol, dag Stave Kasserer, volvoen var kjappere enn Porschen i svingene. Tore, med null kroner i kassa, men måtte nok gi tapt på de lange strekningene.

Beskjeder Healey Danmark 25 års jubilæum i 2018!I kalenderen til høyre finner du informasjon om treff og andre moroheter.Førstehjelp ved åpent brudd Vårmarked ekeberg 2018

Og i løpet av fredagen sikkerhet var de fleste ankommet. For deretter å parkere foran den store utstillingshallen. Eierne ble enten overtalt til å ta med seg en innmeldingsblankett. Hamar den, det var nemlig en ørliten sjanse for at han måtte kle seg i kongens grønne klær.

Bilen skal også være formet på en slik måte at den ikke forårsaker unødvendig skade ved påkjørsel.Etter at lokalavdelingsoppstarten i Ålesund svant hen, og det ble Oslo, Vestfold og Sørlandet som var våre tre lokalavdelinger, fikk de dog ikke være alene lenger, for nå har Østfoldingene fått seg egen avdeling også.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt