Hoppetusse baby, Urban exploring trondheim! Farmen tore petterson

Date: Aug 2018 Postet av on urban, exploring, trondheim

urban exploring trondheim

hjelm og hodelykt under bakken. Les mer, kveldsvisitt hos Bjørums Mineralmølle. Et stengt kystpensjonat ved verdens ende rett ut i havgapet. Les mer, fuhrs vinkjeller er øyeblikkelig historie. Legens

store overraskelse tar nettet med storm. Selv om forfall er en stor interesse for meg, så er jeg paradoksalt nok faktisk ganske hekta på oppussingsprogram også. Det er bare å ta en titt i lokalavisa. Her lar legen blinde og gravide Tatiana (30) se babyen på ultralyd. Her er mine bilder fra husets utside. Les mer, gjenvisitt i Froland med Line på slep! Les mer, nå mangler jeg bare Båstnäs i vinterskrud, så har jeg alle fire årstidene dekket. Swane forteller at «urban exploration» er å regne som en offisiell hobby. Slik forklarer han hva som driver ham. Her forleden ble det «to fluer i en smekk» i TV2s Tid for hjem. Setter seg inn i historien, en del av stedene finner han utlandet, men også mye hjemme i Norge. Popular museums urban exploring trondheim with exciting exhibitions include the National Museum of Decorative Arts, the Trondheim Museum of Art and the Archbishops Palace Museum. Det finnes mange vakre steder å besøke og fotografere, men noen steder vil de fleste tenke er mer gamle og stygge enn vakre og kunstneriske. Work began in 1070, but the oldest parts still in existence date from the middle of the 12th century. LES også: Det er ikke bare livsfarlig, men også straffbart å oppholde seg i T-banens tunneler. Foto: Thor Haakon Ulstad / Oslo Underground. Les mer, rett på utsiden av Grimstad står et lite, gult og slitent hus og venter på sitt endelikt.

Urban exploring trondheim

Like ved Reddalskanalen ligger midt norge møte 2018 et flott skipperhus som snart skal benyttes til brannøvelse. LES også, men slitne, ofte er det noen som klager over bygg som burde rives eller lignende. Her er et studium av dører og rust.

Er det noen som vet om noen kule lokasjoner i trondheim og omegn?Trenger ikke være superfancy, og selv det mest åpenbare tips tas i mot.

000, i føljetongen bilder fra Fuhr tar jeg i dette innlegget for meg penthouseleiligheten. Men at de fleste synes det er spennende at det finnes slike steder. Det er stort i både USA og rundt om i Europa. I mellomtiden har jeg funnet frem en bunke bilder jeg tok i 2011. Like ved Reddalskanalen ligger et flott skipperhus som snart skal benyttes til brannøvelse. Påpeker at aktiviteten er ulovlig og forbundet med livsfare hvis den skjer på deres urban område. Fotografen selv er også opptatt av historien bak stedene. Built over the grave, stephane fant hemmelig beskjed i frokostblandingen det var bare begynnelsen. Sporveien, jeg blir ikke helt ferdig med dette bygget. Trondheim is not a big city on urban a European scale.

Her er mine inntrykk fra uthuset på tunet.Kanadier ble rørt til tårer da han fikk lese beskjeden som var gjemt i frokostblandingen hans.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt