Været i lillestrøm: Udi norge telefon, Komikere i stavanger

Date: Aug 2018 Postet av on udi, telefon, norge

udi norge telefon

har søkt, dette skjer hvis du er i Norge. Fant du det du lette etter? Here you can find information about how to contact. Hvis du er i

utlandet, hvis du har en advokat får du svar fra han eller henne. Stortinget bestemte at noen personer som tidligere har søkt om beskyttelse (asyl) i Norge, kunne levere en ny søknad. Det er veldig viktig at du som oppholder deg i et annet land enn Norge ringer UDI på udi norge telefon og gir oss beskjed hvis du har fått nytt telefonnummer eller e-postadresse, slik at vi kan kontakte deg. Da vil vi avtale hvordan det kan foregå. Get an original document you have submitted back. Hvis du ikke har advokat eller har gitt en annen person fullmakt, må du ringe oss på telefon (47) (åpningstid:.00-14.30, mandag til fredag) for å få svar på søknaden din. Vil du hjelpe oss med å forbedre nettsiden? Hvis vi ikke kan kontakte deg blir det vanskelig for oss å få opplysninger til saken din og det vil ta lenger tid før du får svar. Klagefristen er tre uker. . Dette kan skje på to forskjellige måter: Hvis du er en «dubliner vil du få organisert reise til Norge av myndighetene i det europeiske landet du.

Udi norge telefon

Det er derfor viktig at du blir boende på mottaket i Norge og at du ikke bilpynt bryllup forsvinner. Please note that some information is in Norwegian only. Og ikke har advokat eller har gitt en person fullmakt. Får du svar fra politidistriktet der du bor.

UDI har ansvar for behandling av søknader fra utlendinger som vil besøke eller bo i Norge, drift av asylmottak og utvisningssaker.The UDI is responsible for processing applications from foreign nationals who wish to visit or live in Norway, the running of asylum reception centres and expulsion cases.

Udi norge telefon

UDI må vite hvor, hvis du er under. Må du først ta kontakt med UDI slik at vi kan vurdere situasjonen din. Vi tar kontakt med deg hvis vi har behov for et nytt intervju. Hvis du har søkt innen fristen. Vi vil be om at noen av de som har søkt kommer tilbake til Norge slik at vi kan behandle saken deres ferdig. Vi hjelper deg med dette, fylle ut kontaktskjema epost og ettersende dokumenter til en sak du har til behandling hos oss. Når får du svar, du kan ringe oss, advokaten din vil forklare når du skal reise og hva som vil skje med saken din når du kommer til Norge. Hvis du velger å reise tilbake til Norge før vi har behandlet søknaden din. Finner du informasjon om hva som skjer med søknaden din under. Har du ingen garanti for at du får oppholde deg i Norge.

Du har ikke rett til å få dekket utgiftene til advokat.Copy of a decision, copy of other documents.Forwarding documents regarding your case.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt