Arbeidermuseet: Tur rogaland! Trygg thu

Date: Aug 2018 Postet av on tur, rogaland

tur rogaland

og har praktfull utsikt over fjellheimen rundt. Den som tar turen opp vil få flott utsikt både mot fjellheim og fonn, kysten i vest og bygda nedenfor. Det

er en kort, men kupert tur. Dette er den korteste ruta til Rambjørknuten. Fjellet er lett gjenkjennelig på sendemasten og den enorme varden som står på toppen. Aksla er den høyeste av nutene som omkranser Øvre Vats. Vallresknuten 8,8 km 3 - 4 timer 885 moh 430 moh 560 m Gjesdal Vallresknuten ligger i fjellområdet mellom Gilja, Frafjord og Øvstabødalen. Tross lengden er det en forholdsvis lettgått tur, så du kan ta livet med ro og virkelig nyte den fine naturen mens du går. Det er med andre ord mye å velge i og mye å bli glad. På vei opp passeres flere idylliske tjern og fine utsiktspunkter. Fjellet har også flott utsikt i de andre himmelretningene. Løypa går i variert terreng, fra kulturmark og skogsvei i dalen, gjennom skog i dalsidene til gress- og lynghei på høyfjellet. Fra Svaneli er det fantastisk utsikt mot Vårlivarden og Jørpeland, mens Kjølleknuten byr på panoramautsikt over Lutsivassdraget, Noredalen og Tengesdal. Turen går over den høyeste toppen i området og byr på masse flott utsikt mot fjell, tur rogaland fjorder og bebyggelse i vid omkrets. Mesteparten av turen går i åpen, bølgende lynghei. Selve knuten er ikke så veldig stor, men den lange og til dels bratte Bjordalsbrekka som leder opp øver god motstand. Book Online, tours, activities and experiences bookable on TripAdvisor, ranked using exclusive TripAdvisor data, including reviews, ratings, photos, popularity, price, and bookings made through TripAdvisor. .

Kan begge toppene by på veldig fin utsikt. Regler for vellykket tur med barn 1 km 1 2 timer 214 moh 101 moh 120 m Sandnes Sygno er lett gjenkjennelig der den kneiser opp ved Sviland utenfor Sandnes. Sandnes og omegn, sygno 4, og på en klar dag kan du se helt fra Røvær i havet i vest til Folgefonna i fjellheimen i øst. Det er flere mulige utgangspunkter for en tur på Bukkanuten. Dette alternativet går fra Horve i sør. Dype daler med skogkledde lier skjærer gjennom fylket på kryss og tvers. Store Skykula 12, ei lita kneik opp berget til toppunktet er det eneste som yter motstand.

Fra lettgått kulturmark på Gramstad stiger det bratt opp bekkelaget kirke adresse til snaufjell i høyden. Som nok er det vanligste stedet å starte fra. Wie du die Kontrolle darüber behältst. Hvor utsikten kan nytes hele veien over heia.

Fylkesveien går rett igjennom ura, noe som gjør at du knapt behøver å forlate bilen for å se den.Trollafjellet er høyest og har den videste utsikten.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt