Ola erstad digital kompetanse, Trafikkskilt parkering forbudt

Date: Aug 2018 Postet av on parkering, trafikkskilt, forbudt

trafikkskilt parkering forbudt

forbudt å parkere på kjørebanen. De to første områdene Olsen snakket om, har vi allerede sett på, i to videoreportasjer: Slik kjører du i rundkjøring, slik passer du på

vikeplikten. Se hva du gjør nå hengeren vil til venstre og du skal til høyre. Helt eller delvis på fortau, gangveg eller sykkelveg,. 512 Holdeplass for pris buss, skiltet angir at det er holdeplass for buss på stedet og at trafikkreglenes bestemmelser om holdeplass gjelder. Er skiltet plassert på eller ved særskilt avgrenset område,.eks. Hva trafikkreglene presist sier om parkering og alt det andre, kan du lese mer om her. Dersom miniatyr av skiltet, eventuelt med underskilt, er anbrakt på parkometer, er parkering tillatt i overensstemmelse med særlige regler om avgiftsparkering. 520 Sykkelveg, skiltet angir veg som er anlagt for syklende. 518 Gangveg, skiltet angir veg som er anlagt for gående. 5 og 6: Ulovlig, bilen har stanset lovlig foran gangfelt men for nært buen (foran/etter). Spørsmål om våre produkter? 3 og 4: Ulovlig, bilen har stanset i selve veikrysset. Ved å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler i henhold til vår personvernerklæring.

536, litt mer tvilsomt er forbudet for stans og parkering på såkalt veiutvidelse for buss. Skiltet geologisk kart norge angir dessuten at trafikkreglenes bestemmelser om bruk av slik veg gjelder. Unntatt er av eller påstigning når den ikke er til hinder for buss.

306.4, forbudt for motorsykkel og moped.Parkering forbudt -sone opphevet.Forklaring til de ulike.

Trafikkskilt parkering forbudt, Maiken ims

102 Felt for fartsøkning, klikk her for å vise priser eks. Om du tas på dette punktet. Olsen minner om i vår videoreportasje. Se video om hva som er tillatt og ikke over.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt