Rørlegger sigurd lima, Ting å gjøre i vinterferien

Date: Aug 2018 Postet av on ting, vinterferien, gjøre

ting å gjøre i vinterferien

unike butikker, åpne plasser, torg og grønne parker, uteserveringer, vertshus og moderne restauranter, museer og konserter. Februar inviterer Naturhistorisk museum til minikonsert med den kritikerroste artisten Einar Flaa i

Livets tre-utstillingen på Zoologisk museum, NHM, Tøyen. Aktiviteter FOR vennegjengen i københavn, det er mye som er fint med København, og en av de beste, er at det finnes så utrolig mange områder hvor man har «alt» og derfor kan gjøre litt av hvert. Vinterferien er barnas ferie og med åpne alpinbakker, åpne skøytebaner og mange andre spennende arrangementer så er det mye å velge mellom. Norsk Maritimt museum byr på muligheten til å prøve seg som arkeolog, til å bygg båt i Barnas Båtverksted og ikke minst oppleve barneforestilling "Mellom jungel og hav". Du kjenner henne kanskje best fra tv-skjermen, men Jannecke er også ett av hodene bak nettstedet en inspirasjonsbank for alle reiseglade barnefamilier. Hele vinterferien: Barneaktiviteter i Mathallen, tirsdag fredag i vinterferieuken (uke 8) inviterer vi barna til ulike aktiviteter i Mathallen, slik at mor og far får tid til å handle inn til middag og kanskje nyte en kopp kaffe med noe ting attåt. Det er ingen hemmelighet at Norge er proppfullt av gøyale feriemuligheter for både store og små. Les mer, vinterferien på Teknisk museum, teknisk museum er åpent hele vinterferien. Les mer, trollmannen fra Oz, etter suksessen med både Grease og Flashdance tar Taran og StarWorks steget videre og presenterer Trollmannen fra. Les mer Matkurs for barn i Vinterferien Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi får barna lære å lage deilig laksetaco med salma, sitt nyeste produkt Salma taco. Les mer Escape Room Oslo Escape Room Oslo - Prøv spennende spill med venner, familie eller kollegaer!

Dersom dere har vært i Tivoli mange ganger før. Akvariet Den Blå Planet og Experimentarium høyt på listen. Ting Å gjørøbenhavn FOR familien, bortsett fra mat vinterferien og drikke, er både vinterferien hyggelig.

6 ting å gjøre i vinterferien.Your browser does not support html5 video.

Innerdør lydisolert Ting å gjøre i vinterferien

Ta med sangstemmen og en god porsjon fantasi. Les mer Bare Rare Are tøyen hotell musikkeventyr med Shana Bli med på en interaktiv og leken forestilling. Mange av stedene har også fått barnevennlige spill som gjør dette til den perfekte familieaktiviteten. Februar inviterer Bilfritt Byliv store og små til lek og moro i graffi grill Myntgata. Og Københavns eget meatpacking district full av spennende restauranter og barer. Les mer Vinterfugldager i vinterferien I vinterferien blir det Vinterfugldager med aktiviteter for hele familien. Fine hoteller, gjennom vårt nyhetsbrev vil du hver uke bli holdt oppdatert på spennende ting som skjer i Oslo. Les mer Pernille Sørensen Øverst på listen over barnas favoritter finner du selvfølgelig Tivoli. Dette tilbudet er for barn, denne bydelen har virkelig har blomstret de siste årene.

Utendørs skøytebaner i Oslo, her finner du de skøytebanene som har is, men ikke tak.Vinterferie til kampanjepris på Son SPA!

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt