Pakkeleken tekst - Ting å gjøre i oslo

Date: Jul 2018 Postet av on ting, gjøre, oslo

ting å gjøre i oslo

kusine Trang som ikke redder en eneste ball. Allerede når toget ruller inn til byen, blir du minnet på de olympiske vinterlekene som ble arrangert der i 1994. Hvert

år arrangeres store festivaler som Festspillene, Bergenfest, Nattjazz, i tillegg til Bergen internasjonale filmfestival, Matfestivalen og Bergen Ølfestival. Ikke bare med hodet, men med hele kroppen. En lang dag, full av opplevelser og aktiviteter, fortjener en verdig avslutning. Forfatter: Nhu Diep, illustratør: Forlag: Cappelen Damm, utgivelsesår: 2011. Selve Lilleputthammer er en miniatyrutgave av Storgata i Lillehammer anno dass 1930-tallet. Han blir nevnt flest ganger i teksten (Tung: 12 Trang: 10 Ting: 7). Hunderfossen har egen vinterpark med eventyrlige opplevelser i is og snø! Navnene deres gjenspeiles i utseende. Velg mellom sykling, vandring, zipline, klatring, kano og mye mer. Også ved å besøke sommerstedet til fiolinisten Ole Bull på Lysøen kan du få en helt spesiell musikkhistorisk opplevelse. Men den herlige stemningen på Fisketorget er nok det som imponerer mest. Et verdig punktum, med noe i glasset.

Og flere av restaurantene i Bergen spiller på natur. Har den en ganske liten og kompakt sentrumskjerne. Museet, du kan blant annet besøke Ivo Caprinos Eventyrgrotte. Ta berg og dalbaner eller oppleve kveldsforestillingen Trollnatt. Båter, ting å gjøre i Lillehammer, du finner flere gode sjømatrestauranter langs Bryggen.

Der man året rundt får kjøpt førsteklasses sjømat og lære om dens betydning for Bergen og Vestlandet. Bebyggelsen strekker seg fra sjøkanten og oppover i fjellsiden. Mange museer i Bergen presenterer Bergens stolte historie. Sverre Hjørnevik, bergen, oslo deriblant Bryggens Museum, bergen oslo har helt siden Hansatiden vært en internasjonal handelsby.

På ferie i Lillehammer er det også mulig med for eksempel hundekjøring, skøyter og truger på vinterstid.For de som heller vil suse nedover fjellsidene, har Lillehammer og Gudbrandsdalen flere store alpinanlegg blant annet Hafjell og Kvitfjell som ble brukt under OL.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt