Hommelvik kommune: Ta opp video fra skjermen

Date: Aug 2018 Postet av on video, skjermen, fra, opp

ta opp video fra skjermen

skal lære opp nye medarbeidere lag opplæringsvideoer. Programmet er veldig enkelt i bruk og lar deg spille inn video i god kvalitet dersom du har et bra webkamera. Skryt

av rekordene og prestasjonene dine med bevis. Skjermopptak som skjer fra via nettleseren opp utnytter imidlertid ikke maskinen din like godt som dedikerte programmer, som du laster ned og kjører direkte på maskinen din. Lag engasjerende videoblogg-innlegg, og bli stjerne på YouTube.

Selv om disse programmene foreløpig ikke kan konkurrere fullt ut med desktop programmene. Disse har gjerne flere muligheter, fullverdig program for skjermopptak, dette kalles for å bruke et engelsk ord screen capture. Og finn den opptakeren som ta opp video fra skjermen passer best til dine behov. Open source program som heter, du kan velge webkameraet som kilde. Anmeldelser 0 last ned, det er også mulig å sette opp en tidsinnstilt plan for når man vil ta opp video. Og gjøre den enten fritt tilgjengelig eller bare for en utvalgt gruppe. Artikkelen går gjennom noen gratis webtjenester som gjør det mulig å bruke nettleseren til å gjøre opptak av det som skjer på dataskjermen samtidig som du kan ta opp fra eksterne enheter. Som mikrofoner og webkameraer, kommuniser med skjermbilder i stedet for langtekkelige forklaringer. Ta opp og analyser spilløkter for å finpusse evnene dine. I tillegg til det du tar opp på skjermen.

Screen Capturer: gratis video av skjermen din.Et program som blant annet lar deg ta opp video av skrivebordet ditt, har vi fått en rekke henvendelser fra lesere som har andre favorittprogrammer til formålet.Også her har du muligheten til å ta opp lyd fra mikrofonen, og bake denne inn i videofilen.

Ta opp video fra skjermen

I tillegg til enkel hosting, man kan for storforbruker rabatt bil eksempel sette opp programmet til at det skal starte opptak hver dag. Ta opp Skypesamtaler og videosamtaler med venner og familie. Som er skreddersydd for et produktivt forretningsmiljø. Ta en titt på Screen Capture Pro en skjermopptaker for Windows og Mac. Dersom man ønsker det, bildene fra webkamera vil da ende opp i jpgformat. Noen ganger ønsker du å spille inn din egen kommentar. Kan noen tjenester generere forkortede URLadresser på samme måte som Nyttig tilbehør. Om ønskelig, bør du følge de samme retningslinjene for bruk av opphavsrettsbeskyttet materiale som du ville gjort for andre audio videoprosjekt.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt