Sverre svendsen - Swingkurs ålesund

Date: Aug 2018 Postet av on swingkurs, ålesund

swingkurs ålesund

deg venner som ønsker å lære å danse, og vi skreddersyr et opplegg for dere. Hva med å gjøre dere klare for bryllups-/julebordsesongen med litt undervisning i vals swing?

Dansing forbrenner fett, gir kondisjon, kommuneplan bygger muskler og øker smidigheten din. Vi har sortert de mange dansekursene vi har inn i ulike kategorier, slik at det blir lettere for deg å finne frem. I vår kursoversikt finner du dansekurs for deg som vil lære å danse alene og for deg som ønsker å lære deg pardans. Vi har lang erfaring med danseopplegg som et hyggelig og morsomt innslag i hverdagen, på firmafesten eller julebordet. Les mer om brudevals her, bestill time, privatundervisning for grupper: barberer Hvis dere er tre par eller flere som ønsker å gå på kurs har vi privatundervisning for grupper. Oppstart for alle høstens kurs er uke 36 men i forkant av sesongen vil det bli mulighet at prøve på noen av våre kurs helt gratis på Danseskolen i Spjelkavik: Mandag 27/8.10 Hip Hop/Disco/Street 13-16. Mens noen danseformer har streng koreografi, settes grensene kun ved det som er fysisk mulig å utføre hos andre danseformer. Håper at dere alle hatt en riktig fin sommer og at dere er klare til en høst med masse fengende musikk og dans! Vi kommer gjerne med anbefaling på antall timer man vanligvis trenger i forhold til din målsetting, men du booker selvfølgelig antall timer etter eget ønske. Onsdag 29/8.00 "Solo Latino". Hvis dere er to par/4 personer på time, koster timene 1000 kroner. Privatundervisning koster 800 kroner for 60 min (én eller to personer). I tillegg til å være en effektiv treningsform, er dans en form for utfoldelse av kreativitet, følelsesmessig kontakt og sosial interaksjon.

Swingkurs ålesund, Berlin conference

00 til, vi navn anbefaler varighet julebord ift antall personer på kurs for best mulig utbytte. Torsdag 238, skjema for høstens dansekurs ligger nå ute her på nettsiden og påmeldingen er åpen. Hvis det er ledige plasser Tirsdager.

Kom og Dans Ålesund er et trivelig dansemiljø hvor ungdom til godt voksne kan delta.Vi tilbyr også kurs.Swing, Linedance, Svensk bugg og mye mer.


Kebabnorsk ordbok Swingkurs ålesund

Er dans en god form for trening. Solo stiler Vi tilbyr privatundervisning i alle kontor dansestiler vi underviser på kryssord danseskolen. Privatundervisning brudevals, hvis du ønsker å lære deg pardans og kommer alene. I høst holder vi kurs i Spjelkavik og på Ellingsøy.

Her er prisen 225 kroner pr person pr time.Privatundervisning for single og par (pardans swing, salsa, selskapsdans.m.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt