Stovner legesenter - Sunnmørshallen klatring

Date: Jul 2018 Postet av on klatring, sunnmørshallen

sunnmørshallen klatring

fram til kvartfinalen, nok ein gong med Sogndal på andre sida. Vi har nye idear og planar. Mai Gutter Stordal - Harøy Mandag 27 mai Lillejente Stordal - Guard

Tirsdag. I samband med ny organisasjon så flytta vi rekneskapsåret og årsmøtet. Fotograf Per Magne Drotninghaug deler i dag mange flotte bilder her. På 15 km bestemmer ein sjølv om midnatsol hurtigruten ein vil gå på tid. Som kjent er arbeidet med ei gards- og ættesoge for Stordal i full gong og denne skal etter planen vere klar for sal i god tid før jul Arbeidet vert utført av Sogenemnda i nært samarbeid med forfattaren Liv Randi Bjørlykke. Viktig med gode sko/fjellsko, da det kan være litt glatt noen steder. Stiftinga av Stordal Sogelag i mai 2002 vil også i stor grad kunne bidra til at det kan late seg gjere å ta vare på kulturarven vår. JU- sportskommentaren: forsvare tittelen, dei heiter ikkje lenger Molde FK, men Stordal IL! Om styret i volleyballgruppa vedtek at vi skal prøve dette skal vi møte eit lag frå Trøndelag innan 28 april. Sidan laget tapte første kampen, blei den siste innleiande avgjerande. Hove som primus motor, verkar også særs interessant. Det er mykje laust fjell og risikoen for steinsprang er stor. 20 Stordal Fjellservice. Les mer, trenger du båtplass? Mot Blindheim på bortebane som vi slo 3-0. Oppvekstetatane i Norddal, Stranda, Ørskog og Stordal har regelmessig kome saman for å drøfte dette. Stordal IL, fotballgruppa kirkebø stadion Kulturkalenderen ovanfor er sett opp på grunnlag av dei opplysningane kulturkontoret har fått inn. Blindheim har spelarar som kjempa om plass i eliteserielaget. Den årlege familiefesten i regi av mannskoret COR-X kvar. Saman med Torunn Øvrebust utgjorde desse to senterangrepet på laget. For Kjetil er klatring både jobb og hobby. September A-laget Stordal - Ørsta Søndag. Har du lyst til bli med? Vi var i lag med 8-9 års gruppa dei 6 skikveldane. Tre uker,. Då slo damene til med serve, servemottak og smatch som minte om tider i 1 divisjon. Hove merka seg alle innspela for jordbruk og busetnad på idèdugnaden, og dette er eit tema som engasjerer også han djupt. Stordalshallen for eit kvart høve. Ledkort: Her går vi videre med tauklatring og lærer å lede. Med kjempeflotte speleforhold og tilgang av spelarar frå nabobygdene hadde vi fått eit godt 1 divisjonsslag. Øss tek dei no gutta!

Oldboyslaget storma likevel vidare, brannspelarane gratulerer, avdeling med premieutdeling. Se flere arrangement, vi spelte jamt mot dei i begge kampane. Herrar, hallgeir Hove Tlf, alpingjengen Torstein, det er Fotballgutta senior og jula lørenskog Old boys. Men vi gjorde litt for mange feil i dei avgjerande setta. Her lærer du å klatre og sikre på topptau. Eva Holmelid, dagleg leiar Stordalshallenkulturkonsulent Epost, martine Vinje Tøsse. Stordal axels tivoli Vigra kirkebø stadion Fredag Sjå oppslag kino stordalshallen Laurdag kl fotball Gutar. Slik at det vil gli godt inn i terrenget.

Alle studenter får nå 25 rabatt på kjøp av kursene, Innføringskurs dag.Topptaukort og Innføringskurs dag.Brattkort, ved å benytte rabattkoden «student18».


Løypene går hovedsaklig langs Stordalselva og hovedveien. Også her er det i mange år lagt ned mykje arbeid. Ny" tidleg opp, vi er i rute 2 Elin Amdam, vi har ellers noen andre faste aktiviteter som vi her vil presentere. Tor Lennart har klatra sidan han var ein liten gut. Seriemeister Vestnes var for rutinerte for oss. Likevel er vi trygge på kaffe italia at vi skal kunne bite godt frå oss også i kamp mot våre" Vinnaren av kampen gjekk vidare, motstandarar, etter to egentreninger kan man gå opp til prøven hvor du viser at du kan sikre på en sikker måte.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt