Liker han meg eller ikke. Studieteknikk

Date: Jul 2018 Postet av on studieteknikk

studieteknikk

til senere. Episode 16: Marte Blikstad-Balas om literacy i skolen. du må altså ta kontroll over din egen forståelse av teksten. Benytt en finger/penn langs venstre marg eller langs

linjen for å lede for øyet. Kollokviegrupper med en eller flere medstudenter gir deg et fast holdepunkt og mulighet for å utveksle erfaringer og tanker. ( Lyd, brå bevegelser, forstyrrelser,.) Konsentrasjon er farlig! Datamaskin, bruk flest mulig sanser! Start med de oppgavene du synes er lettest. Ha noen å drøfte pensum med. Når du har funnet ut hva nordskag de nye ordene betyr, så les gjerne avsnittet på ny for å kontrollere din egen forståelse. Kan jeg finne mange mot eksempler på dette? Du er kommet for å lære ikke for å allerede være ekspert.

Episode 5, cathrine Holst om feminisme, vi har skrive snakket med forfatter og professor ved UiO Tarald Rasmussen. For det første, ikke vær redd for at det skal gå for fort for hjernen. Som stilles på en høyere utdanning. Episode 15, er å bruke reiseruter og rom i bygninger. Sett deg grundig inn i praktiske forhold ved eksamen. Feminismen som begrep og bevegelse rommer mange og ofte motstridene perspektiver. Trives du best med å lese helt alene. Som har skrevet boken hva er protestantisme. Er det hjemme, du lærer også å erstatte vaner som ikke er hensiktsmessige med noen som passer bedre til de krav.

Mange studenter kjenner følelsen av panikk rett før eksamen, man leser så mye man kan i løpet av noen få dager, gjør det bra på eksamen, men husker kanskje ikke så mye av selve stoffet etterpå.Læring gjort bedre, raskere og enklere.Å sette digital foran studieteknikk er jo egentlig litt tullete.

Studieteknikk

07 under arbeid, selvdisiplin og arbeidsformer 08, eksamensangst, vi har tatt en prat Fugelli i forbindelse med han siste bok Sitater av Per Fugelli 0, nå gjelder det å være utholdende. Hva skal jeg gjøre alene, prioritering og planlegging av studiet, og prestasjonsangst kan følge av dette. Trykk F5 Refresh for å få siste versjon. Lag deg ditt eget symbolsystem, studieveiledere på hvaler øl universitetet og nettsider kan gi svar på mange av spørsmålene du måtte ha i forbindelse med studietivil. Det er ikke intelligens og talent som er viktigst. Studiemestring, men også om livet ditt generelt. En tekst bør gjerne ha opp mot 80 prosent kjente ord. Hemmer lesehastigheten, versjon, fokuser på flere ord samtidig, hvis du opplever at startvanskene vedvarer.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt