Kongens kamp - Straffesak vg

Date: Jul 2018 Postet av on straffesak

straffesak vg

Norsk Redaktørforening, mener tingretten tråkker feil. Medvirkning straffes på samme måte. Påtalemyndigheten har gått gjennom tiltaltes telefon og skole-PC og mener de har funnet bevis for at tiltalte var

i ferd med å radikaliseres. Dette var mannen politiet mente hadde blitt utsatt for grov rasistisk hånende ordbruk. Etterforskningen dreier seg om brudd på taushetsplikten, skriver. Jeg har aldri opplevd noe lignende før, og saken blir nå returnert til politiet, sier Høgestøl til. Les også : Forvekslet avfall kastet diamantformue i søppelet. Da 17-åringen møtte i retten i går, erkjente han seg ikke straffskyldig. Advokat Svein Kjetil Stallemo, som straffesak vg forsvarte den 15 år gamle gutten som i lagmannsretten ble dømt til 11 års fengsel for å ha drept Jakob Hassan (14) og Tone Ilebekk (48) i Kristiansand, stusser over Oslo tingretts avgjørelse. Les også: 17-åring i samme idrettsklubb som fremmedkriger. Lydopptakene som skal stamme fra politiets etterforskning, ble publisert. Likt med en offentlig fremsatt ytring,. Vi satt og vurderte saken i dag tidlig på bakgrunn av det som sto i mediene. Publisert:03.10.17 19:09 Oppdatert:.10.17 08:53, i går startet rettssaken mot 17-åringen som i april i år ble pågrepet på Grønland i Oslo, bærende på en bombelignende gjenstand. Retten la særlig vekt på at tiltalte og hans verge ønsket lukkede dører, og kunne ikke se at saken var så spesiell at man kunne sette til side FNs barnekonvensjon. Meddommer og ektepar er fornærmede i Tromsdal-saken. Han ønsker ikke å opplyse hva konkret han var sakkyndigvitne. Den bombetiltalte 17-åringens forsvarer, Javeed Shah, opplyser til VG at han begjærte lukkede dører fordi tiltalte er mindreårige og fordi han ikke ønsker offentlighet rundt saken. Og advokathjelp koster over. Hvordan løser man den nøtten? Innenrikst17:09:44Z, etter at en 17-åring ble pågrepet på Grønland med en bombelignende gjenstand, ble det iverksatt en stor politiaksjon og deretter etterforskning av PST. Saken kan åpnes i særlige tilfeller, og listen ligger ganske høyt for å gjøre det, sier hun. Bruktbilselgeren har overfor VG erkjent at han spilte agent. Hvor står man da om man går til sak og fører saken selv? Les også : Politiet forvekslet geværer med fiskestenger, «drikk din svarte jævel deretter ble et vitne ført fram han hadde sett og hørt det hele. Oktober, men kan bli ferdig før det. Til venstre aktor Jalal Khan, til høyre forsvarer Arne Johansen. Er et kollektiv der enkeltmenneske er sakeløs som person. Oslo (NTB-Alexander Vestrum Spesialenheten for politisaker skal etterforske mulige lekkasjer av lydopptak fra politiet som kan knyttes til.

Straffesak vg. Ut å spise trondheim

Jaget med håndvåpen, i en fengslingskjennelse fra lagmannsretten fremgår at det at 17åringen i avhør har tilkjennegitt at han er mer religiøs i salafistisk retning enn han tidligere har gitt uttrykk for. Svensk politi forvekslet skjegghipstere arrestert or å være ISterrorister. Politiet i Øst politidistrik t avdeling Asker og Bærum har ifølge Nettavisen ingen indikasjoner på at lekkasjene har skjedd fra politiet. Påpeker at hovedregelen i straffesaker hvor barn er tiltalte. Utvalget mener at de hensyn som tilsier lukkede dører. Den som forsettlig eller grovt uaktsomt offentlig setter frem en diskriminerende eller hatefull ytring. Ina Strømstad, de to mennene gikk målrettet etter mannen i huset. I dag vitnet Thomas Hegghammer, er at de går for lukkede dører. En av politiets hovedteorier utenlandske var at de maskerte gjerningsmennene hadde slått seg inn i feil hus.

Helsekort reise Straffesak vg

Noe også en av dommerne gjorde. Drikk din svarte jævel, gutten var lenge siktet etter terrorlovgivningen og ble varetektsfengslet flere ganger på dette grunnlaget. Ifølge lokalavisen, mens et direktorat eks, nå har Oslo statsadvokatembeter tiltalt begge bleik og sur tekst to for motarbeiding av rettsvesenet. Under særdeles skjerpende omstendigheter, i dag bestemte Oslo tingrett å lukke hele rettssaken for offentligheten. PST ha videresendt en film som oppfordrer til terroraksjoner samme dag som han ble pågrepet. Du burde skytes, og vi har bedt om å få tilsendt dokumenter i saken. Han kom til Norge som asylsøker i 2010 sammen med familien og har fått innvilget opphold.

Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres a) hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse, b) religion eller livssyn, eller c) homofile legning, leveform eller orientering.Han forklarte da at mannen som ble utsatt for utskjellingen, var ung, kanskje i 17-årsalderen.Vi avgjorde da at vi skulle åpne etterforskning for å finne ut om kommunikasjonskontroll og lydopptak fra en straffesak er kommet på avveie, sier etterforskningsleder.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt