Lars omdal - Statens personaldirektør

Date: Aug 2018 Postet av on personaldirektør, statens

statens personaldirektør

Lindorff Henrik Aase har gjort en glimrende jobb som konferansier ved Lindorff Executive 2011 i Stockholm og som foredragsholder ved Lindorffkonferansen 2011 i Bergen. Kredinor Odd Arne Brandvik Mob

: November 2013 Norges Fotballforbund Norges Fotballforbund inviterer årlig ledere fra Fotball Norge til Lederseminar Cupfinalhelgen. Flere av de ansatte har kommet til sin rektor og takket, og uttrykt takknemlighet for at de fikk denne opplevelsen. Har ikke hørt noen som har sagt noe negativt kun positive tilbakemeldinger. Hans innslag hadde stor overføringsverdi til vårt daglige virke og han traff målgruppa hjemme. Vi har hatt stor glede av å benytte han som foredragsholder og kan anbefale han for alle som trenger å «våkne» opp fra dvalen og starte å gjøre det de vet de bør gjøre. Vi koste oss virkelig, og er enige om at det var vel anvendt tid.». Enkelt budskap, med mye humor og gode eksempler på veien. Telenor Norge AS Roger meny min side Larsen M: else Stavanger HF Hei Henrik, og tusen takk for et fantastisk foredrag på Inspirasjonsdagen vår på Sola Strandhotell den 15 mars. Totalt 95 personer har gitt tilbakemelding. Gry Holmbakken Avdelingssjef Mattilsynet avdeling Romerike Tel: November 2017 Ernst Young AS Henrik Aase holdt et foredrag i Bodø foran 100 deltakere. Folket som jeg har snakket med er så fornøyde!

Hakasleppet var ganske totalt de første minuttene. IBM Norway Mange takk for et inspirerende innlegg under KickOff i Helseprosjektet den. På innbetaling en meget humoristisk og effektiv barberer måte engasjerte han publikum som gjorde at vi som arrangør nådde vårt mål med konferansen. Glød og begeistring hos samtlige som er tilstede. Og arbeidsgiver ikke sørger for annen overnatting.

Statens personalh ndbok 2019-utgaven.Til brukerne av, statens personalh ndbok (SPH) Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) har ansvaret for den sentrale arbeidsgiverfunksjonen i staten, og angir m l og setter rammer for.PM-2018-11 Ny s ravtale om dekning av utgifter til reise og kost innenlands.

90, september 2016 NRK Takk for et fantastisk godt foredrag. Det var morsomt hvordan du klarte å vinkle den daglige gjøren og fjærlampe ikea laden mot ulike mennesketyper. Kr 3, skal senda seminardeltakarane heim inspirert og med ei kjensle av oslo kommuneplan at dette hadde vore ein flott dag. Januar 2019, nå vet vi veldig godt hva vi skal prioritere og engasjere oss i fremover Veidekke Industri AS Oktober 2013 Veritas Funksjonærforening Takk for sist det var kjempegøy. Eg er, oslo, statens personaldirektør, lavmælt og beskjedent kom han inn og fortalte han at han skulle holde motivasjonsforedrag. Bidro til at vi fikk en vellykket dag og en eksklusiv opplevelse sammen. Veldig opptatt av at hanho som har siste ordet.

Særlig viktig er opplæring om hovedavtalene, både for å bedre kunnskapen om avtaleverket og forståelsen for samarbeid og medbestemmelse.En slik blanding av humor, motivasjon og alvor skal man lete lenge etter!

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt