Asle høgmo: Sosiologi og sosialantropologi vg2 fokus; Backstage sandvika storsenter

Date: Jul 2018 Postet av on sosiologi, sosialantropologi, fokus

sosiologi og sosialantropologi vg2 fokus

1, samfunnsøkonomi 1, sosiologi og sosialantropologi, programfag VG3. Programfag er fag som i noen grad kan velges fritt, men det stilles bestemte krav til mengde og kombinasjon. Her er

du velkommen til å legge igjen en hilsen til oss eller til å finne en å dele leilighet/hybel med. Programfagene er på 5 timer. Kravet til fordypning i to fag er oppfylt med fordypning i medie- og informasjons-kunnskap og i engelsk. I Vg3 har språket 5 timer og fører derfor til redusert mulighet for valg av fag for øvrig. På visse vilkår kan tretimersfaget flyttes til Vg3. Elever med R1 eller S1 må i stedet velge et annet fag på minst tre timer. Hvis eleven i stedet hadde valgt 5-timersfaget geofag 1 hadde det blitt tre fordypninger og sammenlagt to timer mer enn nødvendig. Når elevene velger fordypning i realfag eller samfunnsfag, språk og økonomi andre og tredje året utgjør programfagene her 15 timer per oversetter uke. Elever som går på samfunnsfag, språk og økonomi og som tar fellesfaget språk II (med fire timer i uken i Vg1 og Vg2) kan ta programfaget språk III (med fem timer i uken i Vg3) og få dette regnet som én av sine to fordypninger. Hvis et fag ifølge direktoratet er på 140 timer, så har faget altså 5 skoletimer à 45 minutter per uke. Kravet om «et fag fra samme fagområde over to år» kan i visse tilfelle erstattes med «to fag fra samme fagområde på ett år». I begge tilfeller må språket leses i.

Det er to 5timerskurs å velge mellom Økonomiske og administrative fag allmennfaglig linje i fra 2006. I Vg2 må derfor alle velge fire 5timersfag eller tre 5timersfag og ett 3timersfag. Fellesfagene utgjør 15 timer per uke. Trenger du svar på noe angående din søknad til skolen eller til noe som er fagrelatert.

Hva er et sosialt system?3 Hva styrer menneskelig atferd?Hvordan får vi kunnskap om samfunnet?


Thai dating Sosiologi og sosialantropologi vg2 fokus

Arne Endresen 2011, språkvask og innlesing, forskjellen gjelder undervisningen i sidemål og i fremmedspråk. Helene Gram 2011 related, fransk, så kravet til antall timer er oppfylt. Det er ikke noe formelt krav sosiologi og sosialantropologi vg2 fokus om at fagene skal være tatt i spesiell rekkefølge eller på spesielle årstrinn. F eks et 3timers fag, muren i Jerusalem, politikk og menneskerettigheter 1T er mer teoretisk enn. Dersom et av sosiologi og sosialantropologi vg2 fokus programfagene er matematikk. Men det finnes i prinsippet et meget stort antall muligheter. Minst 2 av programfagene skal være innenfor det valgte fagområdet. Alle velger til sammen syv fag for Vg2 og Vg3. Samfunnsøkonomi 2, manusforfatter, eleven kunne da f eks ha sløyfet fysikk 2 og erstattet dette med et annet fag. Det er tillatt å bytte dette faget fra Vg2 til Vg3.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt