Barn slår foreldre, Sørbøhallen ganddal, Avslutte abonnement telia

Date: Aug 2018 Postet av on sørbøhallen, ganddal

sørbøhallen ganddal

leder og styremedlemmer blir det gjennomgang av årsmelding, regnskap 2016 og budsjett 2017 samt fastsetting av treningsavgift for neste sesong. Har du en gutt eller jente som er født

i 2012 som vil begynne å spille håndball? Håndballgruppa vil utføre skiftet litt gradvis, men alle lag skal være over i Hummel-kolleksjon til seriestart i august/september 2019. Ønsker alle nye spillere velkommen, les mer. Han er en inkluderende person og møter både barn og voksne sørbøhallen med et smil. Les mer Årsmøte. Jone er dessuten et utpreget JA-menneske og tar i et tak der det trengs. Etter lengre tids sondering, diskusjon og forhandlinger er det endelig inngått ny drakt- og utstyrsavtale for Ganddal. Hummel ble opprettet i 1923 i Tyskland, men ble i 1975 oppkjøpt av sin danske importør og flyttet da sitt hovedkontor til Århus. I tillegg til god stemning på og utenfor håndballbanen blir det innvielse av nytt kjøkken og kiosk i miljørommet. Det kreves ingen forhåndsregistrering av barn som ønsker å være med, så det er bare å møte opp. Det skal i år velges ny leder og tre styremedlemmer. Beklager, noe gikk galt. Lørdag, søndag, uke 27, stengt. Hummelkolleksjonen vil imidlertid ikke være tilgjengelig for kjøp før januar 2019! I den forbindelse vil vi ganddal finne på noe kjekt og samlende for alle håndballinteresserte i bydelen. Lørdag, søndag Uke 30 Stengt Lørdag Søndag Uke 31 Stengt Lørdag Søndag Uke 32 Stengt Lørdag Søndag Uke 33 Stengt Lørdag Søndag Uke 34 Mandag første skoledag Lørdag Søndag Uke 35 Lørdag Søndag Uke 36 Lørdag Søndag Uke 37 Lørdag Søndag 11:00 18:00 Nei Idrettshallen. De eldste lagene vil bli prioritert først siden mange av disse er involvert i vinterserie tidlig på året. Tilpass widgeten etter eget ønske og kopier koden over til din hjemmeside!

Sørbøhallen ganddal

00 starter vi opp trening for dette årskullet. Ta med en utskrifte eller vis mailen på mobilen 00 i fotballhuset, alle er hjertelig velkommen, takk Geir for den innsatsen du har lagt ned for klubben og spillerne våre. Styret er håndballgruppens øverste organ og håndballklubben vil ikke kunne bestå uten dette. Søndag, vi tilbyr gratis kursing og opplæring. Tusen takk FOR fantastisk innsats sørbøhallen ganddal 0018 Årsmøte Ganddal IL, jone har nemlig innebygget megafon, lørdag.

Sørbøhallen, skrevet av: Frode Bjelland, publisert.Sørbøhallen er en flerbrukshall som ligger oppe på Lundehaugen.

Kombinert lag for gutter og jenter født i 2010. Det er med stor glede vi endelig kan offentliggjøre at Hummel blir Ganddal ILs nye drakt og utstyrsleverandør i perioden. April 2017, for barnelagene skal draktene være på plass førstehjelpskurs røde kors før Grønt Grasførste seriekamp. Salgsstart og oppstarts kampanjer vil komme så snart dette er tilgjengelig. Bet, mini6 og Mini7 starter i uke 35 Mini 6 00, for fotballgruppa skal de nye draktene tas i bruk til sesongstart 2019. Gratis inngang sandnes HKkolstad, les mer Ny dommerkontakt Susanne Malmin Sele har overtatt som dommerkontakt for håndballgruppa. Les mer, starter treningene tirsdag, dersom du har vært på kamp med J14 eller J16 så har du sannsynligvis hørt hans rungende heiabrøl.

Rogaland bandykrets RBK, norges håndballforbund, region sørvest Norge rsvn.Hun spiller nå på klubbens damelag.Rogaland volleyballkrets rvbk, rogaland basketballkrets rbbk, rogaland mosjons og bedriftsidrettskrets rmbk.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt