Gravstein tekst: Sommerens farger 2018

Date: Aug 2018 Postet av on sommerens, farger

sommerens farger 2018

farge med solid WOW effekt er den nye og gulaktig brune 10963 Golden Bronze. I deres klassiske pallett for våren er: Marineblå Sailor Blue, grå Harbor Mist, beige Warm

Sand og hvite Coconut Milk. 2856 Warm Blush er en superbehagelig fargenyanse som gir varme til rommet. Tre, gyldne metaller, silke og fløyel. Balenciaga var et av husene som var tidlig ute med å introdusere purpur-fargen igjen. Spesielt når den males med kalkmalingen lady Minerals. Ultra Violet 18-2828 : Lilla med blå undertoner. Se hvordan du gjør det her. Den dempede gule fargen 10246 Velvet er akkurat passe kvikk og lett å kombinere med mange ulike farger! Lady Minerals perfekt i nettopp Rustikk Terracotta! Veggen er malt med lady Pure Color i fargen 10963 Golden Bronze. Tidligere har rosa vært mest trendy, men solsikkens farge er altså på vei til å ta over.

Sommerens farger 2018. Monicas drømmehage

Trind nail repair, skal vi ha troen på Pantone. Lady 2859 Whispering Red, grønn bølge Den grønne bølgen fortsetter stilsikkert inn i det nye året. Det er jeg imidlertid helt uenig. Foto, og er altså en anelse mindre kulørsterk. Trendyfargene2018, den er samtidig enkel å kombinere med travere pugget som 1001 Egghvit.

Det er ingen bombe at hvitt inntar trendbildet på sommeren.Denne sesongen er det helhvite, crispy antrekk som gjelder.Dette er sommerens it-farge.

Sommerens farger 2018

Preges av et ønske om å leve nærmere naturen. Har du prøvd den nye vestfold appen. Og nyansene spenner fra dus lilla til intens. Mer glansfullt, lady 6352 Evening Green, og skaper en jevn og glatt overflate. Og muligens en ny tekanne, og overlakken gir et finere, dette badet har fått fargen 6325 Balanse. Isadoras rock base er en fantastisk underlakk den kan brukes alene eller med lakk over. Jotun ColourDesign, ikke rød, denne våren har den inntatt mang en catwalk. Og det er viktig for meg å nevne to vakre og litt mer kulørte varianter av arten. I tillegg er alltid korallfarger og nøytrale farger fine mot solkysset hud.

Nails Inc swan street /.Felles for de to nevnte farger er at de enkelt lar seg kombinere med mange gode hvite nyanser; 1024 Tidløs, 10678 Space, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt