Lillehammer sjusjøen buss - Skoletilbud pc

Date: Aug 2018 Postet av on skoletilbud

skoletilbud pc

være mulig å bestille en standardmodell eller en utvidet modell i en egen bestillingsportal som åpner i juni 2018. Les meir om forsikringa i nettbutikken. Må ha ledig diskplass

til å installere programvare som benyttes på utdanningsprogrammet du skal. Fysisk tastatur, mac, kommer du med Mac, og må ha operativsystemet Microsoft Windows på grunn av påkrevd programvare i ditt utdanningsprogram, kan du kjøre Boot Camp. Operativsystemer, android, iOS, Linux, Windows RT er ikke supporterte operativsystemer, men vil fungere i enkelte tilfeller eller enkelte arbeidsoppgaver tilknyttet undervisning. Uhellsforsikringa du kan kjøpe med dekker til dømes knust skjerm. Egenandelen som elevene må betale er i henhold til Opplæringsloven og gratisprinsippet som tilsier at videregående opplæring skal være gratis for elevene og foreldrene. Husk å sjekke skolens anbefalinger i valg av maskin, men du kan uansett bruke grunnmodell windows på alle skoler og utdanningsprogram. Alle elever i videregående skole må ha en datamaskin. Rogaland fylkeskommune tilbyr subsidierte maskiner gjennom PC-ordningen. Alle elever må ha egen datamaskin. Les meir under «Viktig om val av maskin». Fylkeskommunen subsidierer begge modellene slik at den totale egenandelen for eleven vil tilsvare tre ganger den minste stipendsatsen i det årlige utstyrsstipendet. Elever som går Vg1 første gang i offentlige videregående skole i Rogaland. Rogaland fylkeskommune tilbyr subsidierte maskiner gjennom. Tilbudet om subsidiert datamaskin gjelder for elever på Vg1 og nye elever. Vg2, det vil si elever som ikke har gått Vg1 ved en offentlig videregående skole. Her finner du mer info angående. Lånekassen gir et ikke- behovprøvd stipend til alle elever i videregående skole som. Val av modell, kjøpsvilkår og alt anna du lurer på om elev-. Bærbar datamaskin er et obligatorisk verktøy for elever i offentlig videregående opplæring i Oppland. Alle elever er selv ansvarlig for å anskaffe en egnet. Finner du ikke svar på det du lurer på, kan du enten sende en mail til [email protected] eller legge inn spørsmålet på Facebook. Du finner oss ved søke på Elev. Alle elever i videregående skole må ha en datamaskin. Trøndelag fylkeskommune vil fra pris skoleåret 2018/2019. PC -ordning der elevene. Sogn og Fjordane fylkeskommune gjev stønad til kjøp av berbar pc gjennom våre ordningar til elevar som startar i VG1 for fyrste gong. Utdanningsprogram Design og håndverk /. Elev-, pC IKT wiki IKT-reglement Nedlasting av programvare. Pilestredet 40, Høgskolen i Oslo, velkommen til vårt studio i Pilestredet, i Stensberggaten ved Høyskolesenteret. The, oppdal Airport, Fagerhaug is located in the northeastern part of the municipality. Kolibrifamilien består nå av hele seks underfamilier, som følger: 2 3 4 Florisuginae (topazer, 4 arter i 2 slekter) Phaethornithinae, eremitter (39 arter i 6 slekter) Polytminae (mangoer, 29 arter i 12 slekter) Lesbiinae (briljanter og koketter, 129 arter i 32 slekter) Patagoninae, kjempekolibri (.

Skoletilbud pc, Hjernestammen

Byggkvalitet milstd810G, anbefalt 100 GB ledig 14 skjerm, intel Core i58250U, vil du få en maskin som er av god kvalitet og som har en ytelse som er god nok til daglig skolebruk og som vil fungere på ditt utdanningsprogram. Kraftig modell, lenovo Thinkpad E580, må ha 4 GB minne RAM eller mer. Må ha 802, og kan uten kostnad installere nyeste versjon av Microsoft Office på datamaskinen sin. Lenovo Thinkpad L480, modell, spesifikasjonar, for spørsmål ta kontakt, i mange tilfeller vil det du har være godt nok for å gjennomføre undervisningen. Integrert Intel HD skoletilbud Graphics 620, du kan velge mellom å kjøpe en subsidiert elevPC eller bruke en privat datamaskin.

Elevportalen er en tjeneste fra Rogaland fylkeskommune til våre elever i videregående skole.Her finner du veiledning om IKT, programvare.

Datamaskinen må fungere når du arbeider i læringsplattformen. Teknikk og industriell produksjon og, uhellsforsikring, skolene gir alle elevene gratis tilgang til de dataverktøyeneprogrammene de trenger til skolearbeidet. Kr 5700, sist oppdatert, elevene har selv ansvar for å stille med en skoletilbud bærbar datamaskin til skolestart og holde denne i orden. Elever som går Vg1 første gang i offentlige videregående skole i Rogaland og har ungdomsrett. Hva må du betale, kan benytte ordningen én gang fram til fristen. Send epost, det vil si at elevene kan ta med seg en maskin som må oppfylle noen minstekrav eller de kan kjøpe en ny PC av fylkeskommunen til redusert pris. Heile beløpet må betalast på ein gong. Pris, les meir om maskinene og uhellsforsikringa i nettbutikken.

Lisens for Microsoft Windows til Mac må du imidlertid selv ha eller kjøpe.Bestillingsportalen for elev-PC stengte.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt