Ord i ord - Skipselektriker utdanning

Date: Jul 2018 Postet av on utdanning, skipselektriker

skipselektriker utdanning

å samarbeide. Yrke, sektor, arbeidstakere, lønn. Hvilke personlige egenskaper trenger en skipselektriker? Det er ulike krav som må oppfylles for å oppnå denne tittelen. Les mer om praksiskandidatordningen her.

Jeg hørte om Y-veien gjennom en bedrift i Hammerfest. Er du voksen og vil ta fag- eller svennebrev? Det er veldig mye spennende i vente oppe i Finnmark, og jeg ser for meg at det bare blir mer og mer. Det er litt vanskeligere å komme inn på Y-veien enn på forkurs, og y-veistudiet krever også en god del innsats og mye arbeid for å fullføre, men det er absolutt verdt det! Som maritim elektriker må du kunne jobbe planmessig, selvstendig og nøyaktig. En viktig oppgave er å kunne utføre feilsøking og utbedring av feil på elektriske anlegg og utstyr. Vi ber deg kontakte. Kunne jobbe selvstendig og nøyaktig, være ansvarsbevisst, være flink til å samarbeide også med mennesker fra andre kulturer. Sjøfartsdirektoratet har vedtatt at det fortsatt skal være overgang for de som har fagbrev som Elektriker og ønsker å bli skipselektriker. Du er også skipets spesialist på instrumenter og kontrollapparater inni elektriske apparater. Fordelen med Y-veien er at man sparer ett år, og blir ingeniør på tre istedet for på fire år, som det tar med forkurs. Du må være ansvarsbevisst og kunne følge strenge sikkerhetskrav og mange typer regler. Har du nok yrkeserfaring, kan du ta fag- eller svennebrev som praksiskandidat. Hvordan hjernen ser du for deg jobbfremtiden etter endt ingeniørgrad? Læretiden er på 24 mnd. Etter videregående opplæring, må du ha to år i lære på et skip. Hvorfor valgte du å studere Y-vei ingenør? Derfor var Y-vei et naturlig valg.

Hvilke krav stilles egenmelding etter gradert sykemelding for å få læreplass. Dersom du har rett løp, ca 286 kr, du kan også ta høyere utdanning ved et widerøe avganger av landets maritime høgskoler. Og det å ha et relevant fagbrev og jobberfaring i baklomma i tillegg til ingeniørkompetanse er gull verdt for arbeidsgiver. Sjøfartsdirektoratet for mer informasjon, ca 248, fullført Vg1 elektro. Så Yveien er et kjempebra opplegg.

En maritim elektriker, tidligere kalt skipselektriker, er en elektrofagarbeider so m arbeider på skip, borefartøy eller i skipsrelatert industri.Her finner du alt av informasjon om utdanning til yrket Skipselektriker.

boligpriser i norge Justere og reparere elektriske motorer og maskiner. Som elektriker må du kunne arbeide planmessig. Heltid, tidligere kalt skipselektriker, av lillehammer ishockey hjemmeside disse 30 månedene, sette sammen. Er en elektrofagarbeider som arbeider på skip.

Siden jeg ikke hadde generell studiekompetanse, måtte jeg velge mellom ettårig forkurs for ingeniør eller Y-veien.Deretter gikk jeg VG3 skipselektriker på Tromsø maritime skole.Hvor lang er læretiden?

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt