Hunton trinnlydplate: Signering av avtale lånekassen

Date: Jul 2018 Postet av on signering, avtale, lånekassen

signering av avtale lånekassen

skal signere avtalen om støtte til elever under. Foreldre som ikke har valgt seg en digital postkasse, får kopi av svaret, og avtalen som skal signeres i posten.

Bruk av cookies, for at skal fungere optimalt lagrer vi cookies på din. Det er bare én forelder/verge som skal signere. Når avtaledokumentet er lest og forstått, benytter du BankID-brikken din til å signere låneavtalen og legitimere deg. Behandlingsansvarlig skal innhente samtykke før bruk av fødselsnummer i tjenesten. Foreldre/verge får også en kopi av svaret eleven har fått fra Lånekassen. Ifølge lånekassens nettsider er alt oppfylt, og alt. Er jo slutten av september. September 2013 avdelingsdirektør Ingunn Bakkene Cowan. Nå kan de fleste statlige virksomheter og kommuner sende deg brev digitalt. Etter bruk av tjenesten fjernes opplastede data og fødselsnummer automatisk, mens navn, e-postadresse og telefonnummer overføres til en permanent hendelseslogg. Bare én signatur, foreldre med foreldreansvar får begge brev fra Lånekassen, men det er bare én forelder som behøver å signere avtalen. Begynner å bli passe skrapa, så hadde kommet godt med med den støtten. Ved elektronisk signering av din avtale, benytter du en BankID-brikke. Ved anvendelse av tjenesten og bruk av sikker identifikasjon registreres følgende opplysninger: * Navn, fødselsnummer, e-postadresse og telefonnummer. Hva er en digital postkasse? Klikk på "Åpne dokument" for å lese avtaledokumentet.

3d kart trondheim Signering av avtale lånekassen

En uke, signant er en nettbasert tjeneste og portal for utveksling og signering signering av avtale lånekassen av elektroniske dokumenter. Og jeg har signert avtalen for å motta støtte. Svensk BankID eller NemID ved sikker identifikasjon og elektronisk signering.

Foreldre med digital postkasse vil få kopi av svaret fra, lånekassen elektronisk, enten i Digipost eller e-Boks, ut i fra hvilken postkasse de har valgt seg.Foreldre som ikke har valgt seg en digital postkasse, får kopi av svaret, og avtalen som skal signeres i posten.Elever over 18 år signerer avtalen sjølv.

Signeringen er ferdig når du klikker deg videre. For SlideServe users, en digital postkasse er en sikker løsning for å motta og oppbevare viktig post digitalt. Foreldre med digital postkasse vil få kopi av svaret fra Lånekassen elektronisk. Enten, ut i fra hvilken postkasse de har valgt seg. Forelderen logger seg inn med sin egen. Signant opptrer som databehandler mens brukeren av tjenesten er behandlingsansvarlig. Les mer om digital postkasse, todayapos, foreldre med digital postkasse. Lånekassen digital signering av avtale om studiestøtte PowerPoint Presentation. S Free, og bare med de som utfører tjenester for oss som databehandlere. Foreldreverge av barn under 18 år skal signere for eleven.

Brikken kan være utstedt fra en annen norsk bank så lenge det foreligger en aktiv BankID-avtale.Download Now, download Presentation, connecting to Server.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt