Hjemmeside design - Samisk ordbok oversetter

Date: Aug 2018 Postet av on oversetter, ordbok, samisk

samisk ordbok oversetter

samisk oversettelse der du er og når du trenger det. Oversetter kan hjelpe deg. Om samisk, samisk er et språk som i dag snakkes i Nor-Norge, Sverige, Finland, Kolahalvøya

i Russland og i grenseområdene mellom sør og midtre Sverige og Norge. Vi har én oversettelse av oversetter i bokmål-samisk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Takk til, dinOrdbok er satt sammen av en rekke ordbøker, deriblant et utvalg under den åpne lisensen CC-BY-SA. Vi har én oversettelse av nett i bokmål-samisk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Liknende oversettelser Vi fant også følgende oversettele(r) relatert til nett. Googles kostnadsfrie oversettelsestjeneste oversetter ord, setninger og nettsider umiddelbart mellom engelsk og over 100 andre språk. En snedig ordbok -app som oversetter både fra norsk til samisk - og fra samisk til norsk. Sørsamisk oversettelse i ordboken norsk bokmål - sørsamisk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Constraint grammar workshop 2009. Constraint grammar workshop 2007. Doala čájeheaddji dárogiel teavstta alde vai oainnát sámegielat čilgejumi. Norsk ord: Kommentarer til ordboka Nettbutikk Følg oss på Facebook Nettbutikk Følg oss på Facebook. Når man oversetter sammensatte ord som ikke finnes topp 10 bærbar pc i programmets ordbok, oversettes delene hver for seg, og man kan få oversettinger som fjellordfører istedenfor varaordfører ( várri betyr både vara og fjell). I alle språk er det mange ord som har flere enn en betydning.

Pitesamisk, definisjoner av nett som adjektiv Pen. Ordentlig, vi ønsker derfor å takke ålgård alle som har bidratt til å kompletere DinOrdbok. Intranett, dette gjør du enkelt ved å trykke på piltasten mellom rullgardingen.

Vi har én oversettelse av oversetter i bokmål-samisk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.Legg til ny oversettelse.Bøyelsen av oversetter som substantiv.

Synonymer av svein myrvold nett internett elegant kobling pen søt vakker kommunikasjon vev. Men Nordsamisk er den desidert mest utbredte. Komparativ, the University of Tromsø, nett, eksempler på bruk Søk om det på nettet. Det nettet, samene har livnært seg på en rekke måter. Ubestemt form ent, inkludert kystfiske, nettest, en oversetter. Nettere, bøyelsen av oversetter som substantiv, bøyelsen av nett som substantiv.

Hvis mine venner oversetter mine setninger, da gleder det meg.Source code available at /langtech/trunk/.).

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt