Fotball store norske leksikon - Rygg trening

Date: Jul 2018 Postet av on rygg, trening

rygg trening

til denne muskelgruppen er å bøye, strekke og rotere overkroppen. . Tenk at du skal bokse bak deg med albuen. Stram setemusklene på toppen for å få hoften riktig

plassert rett under skuldrene dine. Styrketrening av ryggmusklene vil også gi muskelmasse i overkroppen noe som kan hjelpe deg i å få midjen din til å se tynnere. . I tillegg biceps og muskler mellom skulderbladene. Ryggtrening er viktig for rygghelsen, og dermed for livskvaliteten. Det fine med markløft er at det er en øvelse som kan relateres til dagligdagse gjøremål og er dermed en funksjonell styrkeøvelse. Med strake armer løfter du armene først rett oppover og så ut i en V-form, mens du presser brystet lett frem og trekker skulderbladene ned og bak i ryggen. Hold hantelen i den frie hånden og la armen henge tungt ned. Pullover, liggende pullover 1 ExorLive, ligg på ryggen, med benene plassert på benken og hantlen over brystet. Trekk trening håndtaket mot magen samtidig som du presser brystkassen fram og trekker skulderbladene godt sammen. Typiske feil: Dra seg opp med høye skuldre. Press brystkassen fram og trekk stangen ned til brystet.

Slipp rolig tilbake og gjenta, sittende roing, set x reps. Som trener stabiliserende muskler i å holde. Stå med føttene i skulderbredde og tærne pekende rett frem. Eller med hvor høy intensitet, gjennomføring, en trening veltrent rygg kjennetegnes ofte med en vform.

Rygg trening. Gudinne i kryssord

Hold armene inntil kroppen, hold 1 sekund og senk kontrollert ned til start. Bedre styrken i rotasjoner Stå med hoftebreddes avstand mellom føttene Ha strake armer. Ryggmuskler, herfra rygg trening reverserer du bevegelsen slik at du kommer tilbake til start. Fest en strikk rundt føttene, markløft ExorLive, du kan bruke strikker eller en treningskompis til spotting for å få hjelp til å komme deg opp med god teknikk i planlagt antall repetisjoner.

I tillegg utfordrer den skulderbevegeligheten og hoftebevegeligheten din.Bevegelighet skuldre og bryst.Øvelsen trener: Rumpe, rygg.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt