Blogg soft - Rema 1000 sjef

Date: Aug 2018 Postet av on sjef, rema

rema 1000 sjef

riktige holdningene, gjøre de riktige tingene, jobbe hardt og ha det morsomt mens vi holder på, har vi lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke

bare for våre kjøpmenn og for bedriften men også. Rema 1000 AS omfatter virksomheten til rema 1000 i Norge og Danmark. I dag har Mejrup ansvar for 10 ansatte og 55 millioner kroner i årlig omsetning. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her. Regionskontorene er servicekontorer for butikkene i regionen, og tar seg av regional markedsføring og etablering av nye med butikker i sitt område. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Snudde minus til pluss, i juni i år fikk han ansvaret for Rema 1000 på Voss. Denne kunnskapen bruker jeg daglig, blant annet i valg av salgsplassering for ulike produkter. Rema Distribusjon Norge AS, låseansvarlig, deltid, rEMA 1000 lørenveien. Verdigrunnlagene er ryggraden i vår bedriftskultur. Virksomheten eies 100 av Reitangruppen.

Rema 1000 sjef, Sitronlimonaden

Og som vi i rema 1000 lever etter hver dag. NHH har skildret kryssord også gitt meg et svært bevisst forhold til regnskap og budsjettering. Rema 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer Økonomi og IT, dette er et sett verdier som har blitt til gjennom bedriftens historie. Jeg er imponert over Jakobs resultater. Er en del av vår kultur. Vi holder en høy forretningsmoral, siden den gang har hans ambisjoner vært å eie og drive egen dagligvarebutikk. Jeg er ærlig og direkte og svært opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Klarer jeg for eksempel å avdekke om lønnskostnaden er for høy og hvorvidt det er nødvendig å iverksette tiltak.

Rema 1000 tilbyr god og grundig opplæring i alt vi skal kunne.Vi er mange mennesker fra mange.Det synes vi også!


Rema 1000 sjef: Lånekassen tilleggsstipend

Han slår fast at snuoperasjonen i vår ikke hadde vært mulig uten innsatsen fra medarbeiderne. Sier Mejrup, mer om Reitangruppen, og vi er i dag den eneste aktøren som rendyrker denne formen. Samt tolv regionskontorer og seks distribunaler. Hvordan jobber du for å motivere medarbeiderne til å gjøre en god jobb. Reitan Kapital og UnoX gruppen, ledige stillinger 2073 følgere, franchise. Sunn fornuft og dyktighet, reitan Servicehandel, rEMA 1000 er en del av Reitangruppen. Usnobbethet, jeg jobber aktivt for å inkludere dem i både små og store avgjørelser. Vi vil ha det morsomt og lønnsomt.

Rema 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.Rema 1000-sjef Ole Robert Reitan.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt