Lyskestrekk behandling, Rektors kontor; Hans og olaf fysioterapi

Date: Jul 2018 Postet av on rektors, kontor

rektors kontor

såhär: att trycka upp sin stora kuk i en femtonårig flickas stjärt, efter ett härligt förspel av smisk på tre snygga små putrumpor och knull i de unga flickornas

fittor. Aaaj min stackars stjärt. Jasmine, sära Emmas blygdläppar så att Malins tungspets verkligen kan massera runt. Lite synd om Jasmine, förstås, att få mödisen spräckt av en så stor kuk. Oskuld är du inte så länge till, Jasmine, sade Malin. Och Cajsa rektors var ganska sexuellt erfaren, betydligt mer än Malin. Jasmine drog upp kjolen och blottade en läckert kurvig rumpa. Rektor böjde sig kontor ner, sträckte ut tungan och började slicka Emmas anus.

Jasmine var tyst till en början men när ollonet nådde mödomshinnan kunde hon inte hålla sig längre. Det gick rykten i skolan om att Emma var bisexuell och delade säng med både tjejer och killar. Men var vänlig nog att ställa fram några läskburkar till flickorna. Var alltså 14 eller 15, hon vågade inte annat, sug och slick. Hele programmet forventes at slutte, nu ska tyssedal ni få lära er vad Cream Pie.


Gud vilken tur att det bara var ett rapp. Han tog i ordentligt och Jasmine vrålade av smärta när ridspöet träffade den klotrunda rumpan. Du har rätt, inte bara på rumpan utan också i musen. Undrar hur det kommer sig att den där snuskgubben får hållas.

Malin, sätt dig på knä mellan Emmas ben så att du kan komma åt fittan och clitoris med tungan.Jasmine, dra långsamt, långsamt ut min kuk ur Emmas stjärt.Tungan virvlade vidare runt anusöppningens utsida och så långt in i stjärthålet det gick.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt