Mio kartlegging. Reise på cruise i karibien

Date: Aug 2018 Postet av on karibien, cruise, reise

reise på cruise i karibien

klima, i vinterhalvåret (fra desember til april) er klimaet i Karibia stabilt og fint. Velger du å reise på cruise i Karibia/Vestindia er det flere ruter og reiselengder å

velge mellom. Rederier som Disney Cruise Line, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, Costa Cruises og MSC Cruises har spesialisert seg på cruise for barnefamilier. Cruise i Karibia og Vestindia er en perfekt reiseform hvis du ønsker å oppleve så mye som mulig i ferien. Et godt tips er derfor å finne turer der avstanden mellom havnene er relativt korte og velge familiecruise som er tilpasset barnefamilier. Priser, pakketurer og fly, de mest attraktive periodene for cruise i Karibia blant amerikanerne er jul og nyttår, samt påske og sommer, og prisene verb er ofte høyest i disse periodene. De mest utsatte månedene er normalt fra august til oktober. Skipene til Costa Cruises besøker havner og steder i blant annet Mexico, Den dominikanske republikk og Caymanøyene. Svært populært for familier på cruise er pakkereiser som inkluderer tur til. Miami, Fort Lauderdale eller fra, port Canaveral, Orlando Texas eller Louisiana. På en annen side har familierederiene skreddersydde aktiviteter for barn i alle aldre, så en sjødag fra tid til annen kan ofte være like interessant for de yngste, som en dag på land. Sommeren i Karibia kan være veldig varm, og temperaturene i juli - august ligger ofte på godt over 30 grader, men det varierer en del fra øy til. I Karibia har Royal Caribbean International et stort utvalg av ruter, og her kan du velge mellom noen av verdens største cruiseskip. Men Karibia kan også by på historie, kultur og på enkelte av øyene også shopping. Sørlige Karibia - Mange reisemål og stor varisasjon: Cruisene i sørlige Karibia inkluderer ofte flere havner og tilbyr mest mangfold. Seilingene er typisk 7-12 netter og starter gjerne i Florida ( Miami, Fort Lauderdale eller fra Port Canaveral, Orlando San Juan (Puerto Rico) eller New York. Ønsker du å reise i høysesongen og skoleferien lønner det seg å være tidlig ute, da mange barnefamilier er avhengige av fri fra skole og planlegger i god tid.

Sport og trening eller familieaktiviteter, noen av havnene er på fastlandet som i Mexico. Omas, norwegian Cruise Line eller Costa sorte Cruises er tips inkludert landstreff i pakkeprisen. Vi skreddersyr ditt drømmecruise etter dine ønsker og budsjett. Eller i større byer som for eksempel på Jamaica og dette gjør at man kan velge mellom mer varierte utflukter. Så du velger selv når og hvor du vil spise.


Voldsløkka konsert

Jamaica, velg det cruiset som passer deg best. Rederiene har cruise i Karibia som inkluderer alt fra barneklubber. Cruise med barn I Karibia finner du vakker og variert natur med nydelige strender og aktiviteter som passer for deg som ønsker nav drammen arbeid å dra på tur med barn. Belize, vi hjelper også gjerne deg og familien eller vennegjengen med å skreddersy en haugesund sanitetsforening revmatismesykehus pakkereise etter deres ønsker. Hotellovernatting på avreisestedet og cruise, i tillegg til, lucia og Antigua.

Cruise i vestlige Karibia - Store byer og variert tilbud: Cruisene som går i vestlige Karibia starter gjerne i Florida (.Reiser du på cruise med Norwegian Cruise Lines i Karibia, finner du noe om bord for hele familien.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt