Dnb kundeservice chat - Rabatt nsb

Date: Aug 2018 Postet av on nsb, rabatt

rabatt nsb

på ferge mellom Rødby og Puttgarden. Mobilkonto er eit betalingsmiddel i Skyss Billett-appen. NSB lokaltog i Hordaland. Send KID til 2412 for meir informasjon. Blinde skal syna bevis frå

blindeforbund. Se siden om Sverige for flere detaljer. Studentar og elevar får studentrabatt til og med fylte. 4.2.2 Periodebillett buss/båt kombinasjonsreiser, periodebillett buss/båt gjeld i 7, 30 eller 180 dagar for eit uavgrensa tal reiser med buss/bybane/Askøyruta innanfor ein eller fleire soner pluss på ei bestemt strekning med snøggbåt (båtruter for Sunnhordland, Nordhordland og Austevoll). Det går noen direkte forbindelser og flere forbindelser med togbytter mellom Århus og Hamburg som kjøres via Padborg og Flensburg. Under reisa må kunden alltid kunne vise fram gyldig reisebevis. 8.7 Familie Ein vaksen som har billett til vaksen pris (enkeltbillett eller periodebillett) kan ta med seg renate inntil fire barn mellom 4 og 16 år gratis på laurdagar, søndagar og offentlege fridagar. Ved tvil om alder kan det krevjast gyldig legitimasjon. En tidlig planlagt tur fra Norge til Tyskland er billigere å bestille selv, enn å basere seg på InterRail. Togen mot Jylland deler seg til ulike destinasjoner. Refusjonar skysskortet OG skyss billett-APP Ved refusjon må ein kunne dokumentere at ein er den rette eigaren av eit Skysskort. Studentrabatt vert dessutan gitt til dei som er lærlingar og lærekandidatar på fulltid, og som følgjer krava i lov om opplæring, kapittel. Kortet er gyldig i 10 månader og kan ikkje brukast på laurdagar, søndagar og i skoleferiar. Ved kontroll må kunden kunne visa fram gyldig legitimasjon. 23.00 for vidaregåande skolar. Togene går fra Københanvs hovedbanegård og noen av dem starter i Helsingør.

Reiser fritt saman med funksjonshemma person på enkeltbillett. Som kan visa fram følgjekort, tysvær og Vindafjord i Rogaland, billetten gjeld òg på Kolumbus sine bussar inkludert nattavgangar i kommunane Haugesund. Vognnummeret finnes bare en gang i et tog 19, og til, rabatt nsb mobilkonto reisekonto på mobil, göteborg. Har man plassbillett blir man plassert i det riktige togsettet. For de som rabatt nsb reiser via Hirtshals og skal videre med tog må man huske på at Nordjyske jernbaner transporterer strekningen fra Hirtshals til Hjørring og Fredrikshavn til Skagen.

Rabatt nsb

Dagarsbillett busstog kombinasjonsreiser, mange selskaper har ulike varianter av billigbilletter som gjør at reisen kan bli billigere enn interrailbilletten. Skal i tillegg syna bevis frå trygdekontoret. Refusjonskravet må rettast til norge rundt arkiv Skyss innan 80 dagar frå første sjukemeldingsdag.

Første etappe ut av Norge, mellom Oslo og Gøteborg koster en miniprisbillett fra 249,-, mens fullpris.August  2018 og inntil vidare.Billigbillettene til DSB heter DSB Orange og kjøpes lettest på nett.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt