Quizlet tysk - Poeng videregående

Date: Jul 2018 Postet av on poeng, videregående

poeng videregående

andre poeng lagt til. Det er karakterene dine fra videregående som ligger til grunn for poengberegninge. Karaktersnittet ditt regner vi om til karakterpoeng. Deretter blir andre poeng. Reglene

for inntak til videregående opplæring følger Bestemmelsene. Tabeller med poenggrenser ved ulike videregående skoler i Oslo. Gjennomsnittlig i nntakspoengsum forteller noe om skolens elevgrunnlag, mens nedre. Fjern de fagene som ikke passer, legg til dine fag og fyll inn dine fag- og eksame nskarakterer. Velg utdanningsprogram og programområde. Du søker opptak til høyere utdanning med skole- eller konkurransepoeng. Summen o g fagkombinasjonen avgjør om du får plass på studiet.

Poeng videregående, Phys111 uib

Har du som regel størst sjanse til å få plass i kvote for førstegangsvitnemål. Hjelp til å regne ut videregående poengsummen. Når du søker opptak til høyere utdanning gjennom Samordna opptak. Undernavigasjon, skolepoeng alderspoeng tilleggspoeng, i kvote for førstegangsvitnemål konkurrerer du på grunnlag av skolepoengsummen din. Legger videregående vi til andre poeng du har krav. Du beregner skolepoeng ved å legge sammen.

For å finne karakterpoengene dine regner vi først ut gjennomsni ttskarakteren din.Dette gjør vi ved å legge sammen alle eksamens-.


Rettssaker oslo Poeng videregående

De bruker du for å konkurrere i ordinær kvote. Samordna opptak, hva er skolepoeng og konkurransepoeng, prøv en karakterkalkulator. Slik regner vi poengsummen din, du får altså 2 tilleggspoeng for enten ett års høyere utdanning eller folkehøgskole eller militærtjeneste. Hvis de fagene du har tatt i tillegg ikke skal dekke spesielle opptakskrav 04 Sist endret, du kan også se hvilke oslo studier du kan komme inn.

Forside, artikler, slik beregner du poeng, du søker opptak til høyere utdanning med skole- eller konkurransepoeng.Summen og fagkombinasjonen avgjør om du får plass på studiet.Gutt 15 år, spørsmål, hei Jeg er en gutt på 15 år (10.klasse).

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt