Se frikjent gratis - Parterapi stavanger

Date: Aug 2018 Postet av on stavanger, parterapi

parterapi stavanger

for å starte den prosessen! Mary-Ann Torp arbeider i Fredrikstad. Medlem av Norsk psykologforening. Jeg har lang og bred erfaring i arbeid blant par, familier, barn og unge

fra familievernkontor, i skolehelsetjenesten (PPT) og som familieveileder i barneverntjenesten. Ingrid og Eivind, først ønsket jeg ikke møte opp på konteeksamen ikke å gå til parets terapi, men nå er jeg så glad jeg gjorde. Jeg tenker at vi sammen finner ut av hvordan vi best jobber for å komme dit du/dere ønsker, og ønsker deg velkommen til samtaler hos meg. Dere vil forbedre dine relasjoner og bryte usunn kommunikasjons mønster. Som person er jeg interessert og engasjert i mennesker i alle aldre. Har videreutdanning innen sosialpedagogikk, voksenpedagogikk og familieterapi fra Diakonhjemmet høgskole i Oslo. Velkommen til samtaler over dine/deres tema. I dag jobber jeg med undervisning og forskning ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA i tillegg til praksis som psykolog her på samtalen. Jeg vil gjerne høre på deg og tenke sammen med deg der. Mary-Ann Torp er utdannet sykepleier og faglig veileder. Jeg ser videre betydningen av å gi konkrete verktøy som kan bidra til nye måter å håndtere aspekter ved livet.

Parterapi stavanger. Lanvin oslo

Hva hvis bare enn av oss er klar for terapi. Les flere evalueringer 2018 året for den gode samtalen. Håkon har allerede bred erfaring med ulike problemstillinger. Med vennlig hilsen en lykkelig familie. From The Blog, jeg oppdaget mye om meg selv som parterapi stavanger parterapi stavanger jeg ikke visste før. Her gis mulighet for fokus mot de ulike utfordringer dere som par opplever i deres forhold.

Gjennom parterapi med Lindis har meg og mannen f tt et nytt forhold.Vi har sluttet krangle, og er mer opptatt av gi kj rlighet til hverandre.Finn den rette Psykolog, Psykoterapeut, Psykiater, Sexolog eller Coach via Norges st rste portal med.

Hvilket innebærer at jeg gjør bruk av ulike metoder. Jeg ønsker å skape en trygg arena der vi sammen kan utforske hva som skal til for å løse utfordringene du står. Gir et fantastisk tilskudd til livet. I møte med deg som klient legger jeg vekt på parterapi stavanger å arbeide eklektisk. Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår.

Mitt fokus er at vi sammen skal avdekke dynamikken og kommunikasjonen som har utviklet seg, enten det er i parforholdet eller i familien og jeg er særlig opptatt av hvordan barn / unge har det i den konkrete relasjonen de er en del.Målet kan være en avklaring av veien videre eller et allerede felles ønske om å komme videre i forholdet på en god måte.Jeg anbefaler at begge komme til det første 90-minutters timen sammen, og deretter kan vi bli enig om vi skal fortsetter terapi som par (90 minutter hver annet uke eller om vi skal kombinere det med noen enkelttimer.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt