Kristiansand dyrepark hotell noas ark. Palmeolje sophie elise! Musikkskole hamar

Date: Aug 2018 Postet av on elise, sophie, palmeolje

palmeolje sophie elise

bacon til frokosten? Folk vet ikke, og de vil ikke vite heller. Nope det klarer de ikke, det vil de ikke. Bestefaren min slakter sauer. For meg blir

det litt det samme. Mange, mange tusen og da ville jeg spy tenk at det er palmeolje sophie elise mulig! En gang vi var på butikken sa Mathias til meg tenk om alt kjøttet her var levende dyr, hvor mange det hadde vært. Jeg er ikke fanatisk. Kroppen vår er vandt med kjøtt fordi vi har vendt den til det. Det er så bak mål når folk sier det ikke er tortur. Om vi mennesker trengte kjøtt for å overleve, så ville jeg vært død. Jeg bruker ikke pels, men har ikke fryst ihjel. Så, vi trenger ikke kjøtt.

Når jeg ser min egen hund. Det vet jeg også, jeg bruker ikke dyretestet sminke, at det ikke er østgaard litt faenskap i den industrien. Det vanskelige er ikke å la være å spise kjøtt. Du sier det blir gjort på en human måte.

Nå tenkte jeg å svare på et spørsmål jeg har fått en del ganger på bloggen.Hvorfor er du vegetarianer?

opprettelse av as En katt ddr konsert kan være burger eller pelsjakke. Og til dere som spør meg om tips til vegetarmat. Dette gjelder nok alle dietter hvor man kutter ut matgrupper.

Så vet dere det!) Husk, hold diskusjoner saklige, kom med konkrete fakta og ikke noe sånt ja men bestefar har en gård.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt