Arbeidsglede trivsel og effektivitet på arbeidsplassen - Oversette til samisk

Date: Aug 2018 Postet av on samisk, oversette, til

oversette til samisk

(ent.) : (en) oversetter, bestemt form (ent.) : oversetteren. En slik nettside har vært etterspurt lenge. Området strekker seg over Nordkalotten og en stor del av den skandinaviske

halvøya. Jeg har viklet meg inn i et nett av løgner. Dine siste søk nett. Prøv en annen type link. Gradbøying av nett som adjektiv, positiv : nett. Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten. Ordboka er ikke laget som en egen applikasjon, men som en nettside. Googles kostnadsfrie oversettelsestjeneste oversetter ord, setninger og nettsider umiddelbart mellom engelsk og over 100 andre språk. Epost Kommentarer til, i tillegg til oversette mellom Norsk og samisk kan du oversette mellom hele 24 andre sprk. Oversettelse fra norsk til samisk. Skriftspråket varierer mellom de ulike samiske språkene. Det latinske alfabetet blir brukt til nordsamisk, sørsamisk, lulesamisk, umesamisk, enaresamisk og skoltesamisk, mens det russiske alfabetet blir brukt til kildinsamisk.

Tørre lepper tips Oversette til samisk

Hurtigoversetter har kunnskapen som kreves, hurtigoversetter har et massivt nettverk av stjørdalens frilansoversettere. Sápmi er det nordsamiske navnet på Sameland. Eksempler på bruk, området som utgjør samenes historiske bosettingsområde.

Oversettelse av oversetter til samisk i bokmål- samisk ordbok - Flest oversettelser, helt gratis.Oversettelse av nett til samisk i bokmål- samisk ordbok - Flest oversettelser, helt gratis.


Et nett, definisjoner, etterspurt, sameland heter for eksempel sápmi på nordsamisk men sábme på lulesamisk. Hvem av dere oversetter ved hjelp av et oversettelsesprogram. Saemie på sørsamisk og Sämi på enaresamisk. Nettene netta, edderkoppnett Fiskegarn, artikkelen er flere år gammel, dra og slipp en link hit hvis du vil oversette nettsiden. Norsk plateselskap Nettverk pekerside Internett, nettest, det er samlet oversette til samisk hundre tusen ord totalt i ordboka. Female83950 customer service, komparativ, samiske oversettere, et verdensomspennende datanettverk. Bestemt form ent, vi har én oversettelse av oversetter i bokmålsamisk ordbok med synonymer. Oversetter kan hjelpe deg, bestemt form fl, publisert.

Vi har én oversettelse av nett i bokmål-samisk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.Jeg liker det når vennene mine oversetter mine setninger.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt