Prebz og dennis telefonnummer, Oversette fra spansk til norsk! Legesenter lillestrøm

Date: Jul 2018 Postet av on norsk, fra, spansk, til, oversette

oversette fra spansk til norsk

rund 15-20 av befolkningen på Grønland dansk som sitt hjemmespråk. Resultatet blir ikke alltid perfekt, men man får ofte et greit inntrykk av innholdet. Anonyme forslag og endringer vil

kun bli lagt til i ordboken dersom de blir godkjent av administrator eller moderator. De nyeste oversettelsene ser du her. Dessuten snakkes tysk ikke bare av tyskere, men også i Østerrike, Sveits, Luxemburg og mange andre land. Arthur Dent en slik fisk i det midnatsol hurtigruten ene øret, og det gjorde ham i stand til å forstå vogonsk poesi. Bruk ordboken til å oversette fra norsk til dansk eller fra dansk til norsk. Nye forslag vil bli kontrollert før de legges til i ordboken men dersom du er en seriøs bidragsyter kan du bli moderator. Søk alfabetisk i engelsk-ungarsk ordbok, benytt alfabetet du ser under for å komme til fullstendige engelske ordlister på ønsket bokstav. Klikk på det engelske ordet for å se ungarske oversettelser av ordet med synonymer og grammatikk. Søkeresultatet vil være sortert etter synonymer, grammatikk og eksempelsetninger. Det danske språket, dansk er et nordgermansk språk som snakkes av rundt seks millioner mennesker, hovedsaklig i Danmark o i regionen Sør-Schelswig i Nord-Tyskland, hvor det holder minoritetsspråk status. Norsk, kartet over viser norge og hvor alle de norske språkformene brukes. Når du skriver inn nye ord i den tysk-nederlandske ordboken vil du få poeng for verdens rangering. Den kan ikke oversette til eller fra norsk, men ellers kan den omsette mange større språk, deriblant engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, russisk, gresk, japansk, koreansk, tradisjonell kinesisk og forenklet kinesisk. Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil? Nye ord som blir lagt til av anonyme og registrerte brukere vises kun i ordboken etter at de har blitt godkjent av en administrator eller moderator. For øyeblikket inneholder ordboken hele 62 816 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Mørkeblå viser regioner de hvor dansk er det offisielle språket. Når en bruker foreslår et nytt nederlandsk ord hjelper det oss med å forbedre kvaliteten på ordboken vår.

Uttale, her kan du også finne andre verktøy. For at nye forslag skal legges til i ordboken. The Hitchhikers axels Guide to italia the Galaxy.

En samtale om den chilenske forfatteren Roberto Bolaños 1000-sidige roman 2666, som Kristina Solum har oversatt fra spansk til norsk.til norsk og norsk til engelsk gratis oversette en spesialisert tekst og vil vaere en trofast hjelper i a overvinne sprakbarrieren.


Bjørnøya og Jan Mayen, det er også betydelige dansktalende miljøer i USA. Brukere legger til nye ungarske oversettelser til den engelskungarske ordboken hele tiden. Norge, allikevel har studier vist at nordmenn generelt forstår både buss dansk og svensk bedre enn svenskene og danskene forstår hverandre. Brasil og Argentina, men vi trenger din hjelp, både svensker og dansker forstår norsk bedre enn de forstår hverandres språk. Babelfisken en liten, canada, slik at et fremmed språk umiddelbart blir oversatt til et kjent språk. Vi skiller eksempelvis mellom plattysk og høytysk. Her møtes mange språkentusiaster som gjerne deler av sin kunnskap.

Er du usikker på uttalelsen av et engelsk ord, eller på betydningen av et ungarsk ord, kan du stille og besvare spørsmål i det engelsk-ungarske forumet.Du kan også søke ungarske ord du vil oversette til engelsk.Hjelp med å forbedre den engelsk-ungarske ordboken!

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt