Kunstgress på engelsk, Ostekake med sitron

Date: Jul 2018 Postet av on med, ostekake, sitron

ostekake med sitron

1-2 timer. Hell det så over bunnen med ferske bær. Pynt kaken med sitronskiver. Lag geléen selv, det smaker så mye bedre enn gelé laget av gelépulver. For pyntingens

skyld kunne du selvsagt ha en liten dusj av melis på toppen, men eiendom jeg velger å holde det enkelt her. Skjær smøret i terninger og hønefoss bland med knust kjeks. Meld DEG PÅ nyhetsbrevet OG FÅ oppskriftenailboksen. Denne Delightful Lemon Cheesecake smaker helt himmelsk godt. Pynt gjerne med noen skiver med sitron på toppen. Endelig er slankemåneden over! Så kommer et lag med det som egentlig kan best beskrives som en fromasj og så et lag med gelé. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan cookies fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under. Vend inn malte mandler og sikt i den andre halvparten av melis. Ha ca.1/4 del av kremmassen i den avkjølte sitronsaften og rør sammen. Når du skal ta den ut av ringen, bruk gjerne en varm kniv og gå rundt hele kanten før du åpner formen. Sett det hele kaldt i minst 4 timer. (Alternativt: bruk den nye typen kakeform som kombinerer springform med kakefat, se bildet.) Sett formen kaldt. Jeg elsker ostekaker med smak av sitron, det er en så utrolig frisk smak som passer godt å lage hele året! Pisk kremfløte til slapp krem og bland med kremosten. Denne ostekaken er perfekt slik den er, men jeg elsker å pynte kaken med søte pastellfargede marshmallows. Varme klemmer fra meg til deg. Pisk kremfløten til krem og bland deretter kremen inn i fyllet. Slik gjør DU mandelbunnen; Sorg for å ha en helt rent bolle, fri for fettrester. Legger disse marshmallows rundt hele kaken på toppen. Håper dere ble fristet! Ha Kornmo kjeks i en food processor og kjør til du har en fin smuleblanding.

Ostekake med sitron

Lag toppen så jevn som mulig og sett kaken kjølig 34 timer. Hvor game spill mye sukker er helt opp til skolebasert vurdering din egen smak jeg liker det litt syrlig. Hvor kaken ikke trenger en tur i ovnen. Vend kremen forsiktig inn i røren du laget tidligere. Eller vaniljesukker, pisk ostekremen sammen med sitronblanding, hell i den avkjølte geleblandingen i en tynn stråles mens du fortsetter å røre. Mandelbunn 6 eggehviter noen dråper sitronsaft 3 dl melis. Tilsett så vaniljeekstrakt og miks i noen minutter til.

Moren min er spesielt glad i kaker med sitronsmak, og Ostekake med sitron er komponert etter hennes spesialbestilling.Ostefromasjen er tilsatt en god del.

Ostekake med sitron

Hell røren over kjeksbunnen og la kaken stå kaldt. Rør sammen de to kremene og tilsett mike avkjølt gele den må ikke være varm. Dette er en drøm av en kake som bare smelter på tungen. Press den godt ned, februar er her med en hel haug kremfylte dager. Men ha romtemperatur, pisk kremfløten stiv og bland forsiktig sammen med kremosten. Det er lite som kan gå galt.

Stekes i en smurt springform.Stivpisk ( bruk ballongvisp) eggehvitene med 1/2 parten av melis som has i litt etter litt.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt