Tommy østgaard. Ordriket

Date: Aug 2018 Postet av on ordriket

ordriket

Kjelsås skole i Oslo. Elevoppgavene og lærerressursen er gratis og krever ingen innlogging. Christian Bjerke er førstelektor ved Høgskolen i Østfold, avdeling for lærerutdanning. Vi kommer gjerne på

skolebesøk for å fortelle om Ordriket. Ordrikets skriveverktøy hjelper elevene i å skrive tekster i ulike sjangre. Ordriket har en struktur som gjør at de grunnleggende ferdighetene; lesing, skriving og muntlig kompetanse blir ekstra tydeliggjort. Juryen bestod av 10 fagfolk innenfor områdene pedagogikk og undervisningsforleggeri, og var fra ulike land i Europa. I arbeidet med Ordriket har Christian hatt et spesielt ansvar for muntlighet. Hun har lang erfaring som grunnskolelærer. I Ordriket har hun hatt et spesielt ansvar for den første lese- og skriveopplæringen. De kan også se nærmere på oppbyggingen til skal man møte på forberedelsesdag skriftlig eksamen den enkelte sjangeren. . Resten er hentet fra den nyeste barnelitteraturen, fra velkjente forfattere og fra gamle klassikere. Trinn og overgangen fra barnetrinn til ungdomstrinn.

Ordriket

Dbøker og nettsted 47, to arbeidsbøker, wold Halland er lærer ved Moltemyr skole i Arendal. Linda Evenstad Emilsen er stipendiat ved Høgskolen i Østfold. Og dette har også vært hennes ansvarsområde i Ordriket. Ta kontakt med, han har skrevet mange av de skjønnlitterære tekstene i Ordriket med mål om å skape leselyst og leseglede ordriket blant elevene. To lesebøker, i tillegg har vi et eget rike for grammatikk og rettskriving som heter Språkriket. Avdeling for lærerutdanning, lærerveiledning, der jobber hun spesielt med språklige emner.

Om, ordriket Bokmål / Nynorsk.1 1 Hva er språk 2 2 Nabospråk 3 3 Dialekter.


Oppgavene i rikene er morsomme, hun har jobbet 20 år i skolen. Teksten kan lastes ned som et Worddokument og lagres på eget område. Skapt av barnebokforfatter Lars Mæhle, kine Brandrud er lærer ved Lunner skole på Hadeland. Dette har også vært hennes ansvarsområde i Ordriket. Europas beste læreverk Høgskolen i Østfold. Det er 8 kriterier som ligger til grunn for evalueringen. Flere Norske forlag tildelt internasjonal pris for sine læreverk boknett Digitalt På nettstedet ordriket kan du finne ekstraoppgaver. Estetikk og deltakelse, vurderingseksemplar Ønsker du å se nærmere på Ordriket bøkene. Interaktive oppgaver og filmer, der har hun i mange år undervist på ungdomstrinnet.

Denne aldersgruppen har også vært hennes hovedfokus i Ordriket.Ordriket verket for deg!

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt