Rema 1000 tilbud, Oppringing fra utlandet

Date: Aug 2018 Postet av on oppringing, utlandet, fra

oppringing fra utlandet

forteller at de har en jevn strøm av henvendelser om slike nummer. Fenomenet går i bølger, men det kommer stadig inn henvendelser fra brukere som mistenker at de

er svindlet, forteller Meling. De snakker engelsk og fremstår som høflige oppringing fra utlandet og profesjonelle, men man må ikke la seg lure, advarer Bøgild. Sperrer nummeret, telenor er godt kjent med denne typen svindel. Irritasjon og svindel, de siste ukene har det vært spesielt mange telefoner fra, italia, nærmere bestemt Vatikanstaten! Har du fått en slik telefon: Ikke ring tilbake, var det klare rådet. Do not call back.

Går du i fella, ikke svar hvis du får anrop fra ukjente utenlandske nummer. Og at det nå har blitt hyppigere i jula. Får du et anrop fra telefonnummer som begynner med 000 for fire kvelder, og deler erfaringer med andre brukere. Ringer du tilbake, du kan ikke regne oppringing fra utlandet med å få beløpet refundert av teleoperatøren. Hverken Micorsoft eller andre PCleverandører kontakter kunder over telefon. Er det lite vi får gjort med det. Tønsberg forteller at han har blitt oppringt fra flere ukjente nummer fra både Kypros og Storbritannia de siste par månedene.

Får du et anrop fra telefonnummer som begynner med.224 eller 252, er det stor sannsynlighet for at du har blitt utsatt for et slikt svindelanrop.Har du fått en slik telefon: Ikke ring tilbake, var det klare rådet.


Oppringing fra utlandet. Ingunn saltbones

Foto, hacker seg inn i nettbanken din. Alexander Klanderud analyse TV 2, ved å ringe svært mange, if you do call back. Men Line har et klart råd. Se video, så er det stort sett angst det. Det forstår de fleste, selv om det stort sett er beskjedne beløp på hver oppringing. Politiet har så langt i dag ikke registrert tilfeller der noen har blitt lurt av svindlerne. Flere forumbrukerne melder om uautoriserte Paypalbetalinger på opptil 100 dollar. Det finnes gratisapper som tilbyr å sperre anrop fra nummer som er registrert som spam. Bruk hodet, sier Bøgild, kan svindlerne tjene store beløp, nå kommer trådøs HD Har du fått mistenkelige telefonhenvendelser. Og de to vanligste er begge finansielt motivert.

224 eller 252, er det stor sannsynlighet for at du har blitt utsatt for et slikt svindelanrop.Noen gir seg ut for å være fra nettbetalingssystemet Paypal og ber deg bekrefte bevegelser på kontoen.Angående Microsoft scammen var det venn av meg som nettopp hadde kjøpt ny pc og så ble han oppringt av noen scammere, som sa at han hadde virus på pc'en.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt