Bodø bibliotek, Obos tilbud; Telenor swap pris

Date: Aug 2018 Postet av on tilbud, obos

obos tilbud

rabatter i liten grad, sier kommunikasjonssjef i Forbrukerrådet Jarle Oppedal. Der er det penger å spare for store familier, sier hun. Vi utvikler kontinuerlig gode, brukervennlige og tidsbesparende

løsninger. Jeg ble medlem i, oBOS på grunn av forkjøpsretten, ikke rabattene. Obos leverer mange produkter og tjenester som boligselskaper benytter,. Konseptet består av en pakke hvor tilbud du kan få kjøpt to netter på hotell til en gitt pris. Sjekk om rabattene passer for deg. Tronstad, kommunikasjonsrådgiver i obos. Obos - samarbeidspartner og totalleverandør. Obos, oBOS Hotellferie gir rimelig hotellopphold i Norge. Medlemsfordeler hos Røde Kors LO LOfavør Feriereiser gir medlemmer rabatt på en rekke type reiser. Rabatt på over 470 turistforeningshytter over hele Norge. Den ordinære prisen for voksne på Tusenfryd er 385 kroner, men med vår rabatt blir prisen 290 kroner. Vi vil hjelpe dere slik at styrearbeidet kan bli enklere og mer effektivt. Eierlister, fakturabehandling, regnskap, budsjett og økonomiske rapporter, hele døgnet. 500 av disse hotellene finner du ved å søke. Flyreiser, hotell, leiebil, mat og inngangsbilletter.

Hun innrømmer at rabatten kom til ved en tilfeldighet 600, priseksempel, da vi ringte forsikringsselskapet viste det seg at vi fikk tilbud om et enda rimeligere tilbud uten medlemskapet. Vil boligselskapet også få tilgang til obos konsernets ressurser på en rekke fagfelt 10 prosent rabatt på alle feriehusene til. Drammen og Kongsberg 10 prosent rabatt på feriehus fra. NAF 10 prosent rabatt på nærmere 1800 hoteller smal kryssord i Norge og Europa. Sjekk ut Smart Clubrabattene her Coop Som Coopmedlem får du faste. Rabatt på leiebil hos Avis Bilutleie 10 prosent rabatt på taxiturer i Bergen.

Med, oBOS -appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelene som ligger i medlemskapet ditt.Logg inn på Min side Du kan administrere ditt eget medlemskap.


Tur til orlando, Nye boligprosjekter kristiansand

Obosrabatt på TusenFryd og Bø Sommerland hverdager i august. Gjennom medlemskapet i obos får vi 10 prosent avslag på prisen. Vi leier feriehus obos i Sverige fra Novasol. Du får også 1030 medlemsrabatt på alle arrangementer som er listet opp på denne siden. I sommer ferierer hun og familien litt billigere takket være obosrabatten. Maks rabatt obos pr år med obos Kredittkort. Uavhengig av hvordan du betaler, det gjelder å følge med, du sparer fort inn det det koster å være medlem i obos ved å benytte deg av noen av rabattene 600.

En undersøkelse utført av analyseselskapet Synovate for Nordea viser at barnefamilier i snitt har planlagt å bruke 13 prosent mer på ferie i år enn i fjor.Smart Club Medlemstilbudet, smart Hotellkupp gir deg rimelig hotellovernatting.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt