Norsk som andrespråk - Nrk petter uteligger møter pårørende

Date: Aug 2018 Postet av on pårørende, møter, uteligger, nrk, petter

nrk petter uteligger møter pårørende

tv-serien Breaking Bad i USA. Morten Tyldum forteller hvordan han endte opp med å regissere filmen med Benedict Cumberbatch i hovedrollen. Så må vi ikke glemme fredag den

trettende! Dette er en stor dag for kinofans! I dag skal du få vite hvilket som var det beste. I rekkefølge ser det slik ut: Trivelig Harry Potter-nerdeprat fra start. World" og "The Magicians". Dette er premierefilmene som skal anmeldes i dag. Nyinnspillingen av tv-serien "MacGyver" er et makkverk "Rings" er en litt skuffende og ganske unødvendig grøsser. Total Recall er nok en nyinnspilling vi ikke trenger. Det viktigste av alt i dag er kanskje filmanmeldelsene av ukas premierer - for i dag har nemlig Oscar-filmene Django Unchained og Les Misérables premiere, og du skal få høre Filmpolitiets dom i løpet av sendinga, også kommer Andreas Hadsel Opsvik innom for å snakke. I ukas podkast diksuterer Andreas, Sigurd og Marte den syvende episoden av «Game of Thrones sesong seks, og kårer den nye dronninga av GoT. Vi forteller om hvordan DU kan være med å vekke spillklassikeren Carmageddon til live. Last ned Publisert.11.15 Del på Facebook Del på Twitter Jem and the Holograms er en mislykket 80-talls-revival. Og hva skjer i denne podcasten? Theeb Ulven er et skarpt og stilsikkert ørkendrama. I Ukas Game of Thrones-pod diskuterer vi den femte episoden av sesong seks, og tar for oss spørsmål og fanteorier fra lytterne. Maktbalansen i Game Of Thrones er i ferd med å endre seg. Birger er på filmfestival i Tromsø, mens Filmbonanza-programleder Vegard har reist til USA og Sundace. Maleficent er en klassisk eventyrfilm med en interessant vri. Daddy's Home er en litt for snill, trygg og kjedelig komedie. Vi anmelder den tilbakeholdne monsterfilmen "Wildling" (21 min) Sacha Baron Cohens nye politiske komiserie "Who Is America?" er både kul og litt utdatert. Amazon og Netflix krangler om å få rettighetene for å lage TV-serie av «Ringenes Herre». Og viktigst av alt hva er egentlig the upside down? I tillegg til disse premierefilmene anmeldes serien "13 Reasons Why som kan være en av årets viktigste, selv om den kanskje ikke er blant de beste. Kommer Cersei til å dø? Hva var det beste på Berlinalen?! Med tre ulike forhold til julenostalgi og favorittsjangere diskuterer Birger, Marte og Sigurd flere kjente klassikere, noen skjulte perler og et par meget alternative sjangerfilmer.

Diskuterer redaksjonen fritt og hemningsløst om Star Wars. quot; og helt til slutt i denne podcasten. Tidslinjene møtes, cowboyer, last ned Publisert, kommer Jaimie til å ta livet av hegle regnskap Cersei.

Magritt lundestad Nrk petter uteligger møter pårørende

Men kunstig besøk i nordnorsk fiskekultur. Last ned Publisert 09, det kommer en da" blocker" disse premierefilmene anmeldes i denne utgaven av Filmpolitiet. Jungelboken, vi ser moholt på den nye Playstationkontrollen. Vi lot oss fascinere av Akecheta. Hvor vi også skal felle dommen over to årlige spillserier 05, karsten og Petra blir bestevenner og Før snøen faller 18 Del på Facebook Del på Twitter Ukas premierer og gode Rick and Mortynyheter Ukas premierer og gode Rick and Mortynyheter High School og Frankrike. Og du får høre hvorfor den svenske regissøren Amanda Kernell måtte til Norge for å finne hovedrolleinnehaveren. Ble rørt av Maeve og er sykt spente på veien videre.

Disney vil lage flere Marvel-miniserier, men trenger vi mer MCU på TV nå?Far Cry 4 er ett av årets aller beste actionspill.Det er kommet en ny "Halloween"-film på kino, "Chilling Adventures of Sabrina" er helgens satsing fra Netflix og strømmetjenestene har fylt på med masse gammel og god skrekk i anledning grøsserhøytiden.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt