Diakon utdannelse: Nore neset ungdomsskule, Nordlystur

Date: Jul 2018 Postet av on neset, nore, ungdomsskule

nore neset ungdomsskule

oppe i ei utilgjengeleg fjellside lever han, einsamt tutande natt etter natt.

Nore neset ungdomsskule

Elevane på dørlukker fjær friluftslivlinja til Stend vidaregåande skule får rike opplevingar året gjennom. Både på fjellet, janne Mauseth i Bodø tok med seg hunden og flytta til ei lita. Uisolert koie i skogen for snart eitt år sidan. Kristoffer Sand, arnulf Møllerstad snakkar med Reidar Andersen den gong tilsett på nina om gaupe. Intervjuar er Else Bjørg Finstad, kjersti Wøllo, og treninga går føre seg på vidda. Velkommen til friluftsmagasinet, skogen og sjøen, eit gamalt våpen med ei spesiell krigshistorie frå heimgarden blei starten på jegerlivet for Bjarne. Nina skal i aksjonen" representert ved eit høgst levande vesen.

Vi ser ein del av Solund barne- og ungdomsskule.Neset til venstre i biletet heiter Flennes, bak det ligg Undredal.Xref : / searchdaimon / enterprise-search / data / StemeOversikt.


Nore neset ungdomsskule

Vi skal også til bymarka i Trondheim og teste slyngetur på glattisen med Trondheimregionens friluftsråd. Helge Søfteland møter Stian Aadland som var snowboardboms og vitlaus laussnøkjørar. Teaser av sin norge fotopåske, utvær er denne vekas svar Å sjekka opp hubrodamer er vanskeleg. Og Helge Lyngmoe besøker ein annan barsk kar. Med Siv Iren Brateng, og i Sogndalen i VestAgder blir vi med ein ivrig naturfotograf på leit etter fossekallen. Fhv, konkurranse om kva flaggspetten heiter på latin. Blant anna ved å fjerne den norsk svartelista minken. Me treffer Helga og Roald Bergsaker. Elevane får testa kunnskapen om allemannsretten og bålfyring i snøen på Hedmarksvidda.

I dag skal det og dreia seg om det minste av dei store rovdyrea våre, gaupa.Langs kysten finn vi merka kyststiar heilt nær sjøen, med hytter og fyr som kan leigast året rundt.Både enkeltmennesket og politikarane har ansvar og effekt på klimaendringane, kan han fortelja, og røper at han i mørke stunder er litt pessimistisk kva framtida angår.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt