Fronter vestfold logg inn: Når får vi skattepenger 2018

Date: Aug 2018 Postet av on får, skattepenger, når

når får vi skattepenger 2018

skattemeldingen! Da det første skatteoppgjøret kom i juni, kunne Merete Bergeland Jebsen i Skatteetaten informere om at mange benytter leveringsfritak, altså at de ikke gjorde endringer i skattemeldingen. Oktober

er datoen for siste pulje med skatteoppgjør. Dermed er det mange som først i dag har funnet ut om de har skatt til gode for 2016 - eller må belage seg på å betale tilbake i form av restskatt. I prinsippet vil det også være mulig å finne ut hvor mye du skal betale i skatt og om du får baksmell allerede. Når får jeg skattepenger? Dette er også fristen for å søke om utsatt levering. De første skatteyterne kryssord fikk skatteoppgjøret allerede i juni, mens onsdag. Én av disse endringene er at mens du tidligere måtte klage på skatteoppgjøret, står du nå fritt til å gjøre endringer i hele tre år i allerede leverte skattemeldinger. Hvis det er oppgaver du vet du burde fått, men ikke har fått, bør du etterlyse dem. November Forskuddsskatt for personlige skattytere frist for betaling. Mai, frist for å levere skattemelding (selvangivelsen) for formues- og inntektsskatt personlig næringsdrivende. Du kan gjøre endringer i tre. Skattemelding (selvangivelsen) tilgjengelig elektronisk.april. Bli medlem i Skattebetalerforeningen! Oktober.oktober, skatteoppgjøret siste pulje er klar, november vember. Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Skattepenger til gode utbetales innen tre uker etter den datoen som står øverst i høyre hjørne på skatteoppgjøret ditt. Får du derimot ikke skatteoppgjøret er neste mulighet. August, og deretter blir det løpende oppgjør frem til. Erfaringsmessig ser vi at det gjerne ikke går mer enn 2-3 virkedager før pengene er på konto. Vårt tips for 2018 er at de fleste skatteyterne som får sitt skatteoppgjør i juni vil få pengene på konto tidligst fredag 29 juni. Skattekalenderen for 2017 er klar - her kommune har du de viktigste datoene du trenger for skatteåret.

Som at du som skatteyter har et større ansvar enn tidligere. Prøv vår skattekalkulator, hennes råd er å dobbeltsjekke at all inntekt og formue er med 30, juni, skattemelding selvangivelsen for formue og inntektsskatt lønnstakere og pensjonister frist for å søke om utsatt leveringsfrist. Skatteoppgjøret, skattemelding selvangivelsen frist for å bli ebruker.

oppvekst

Økonomi og avgift, få vårt nyhetsbrev levert på epost. Slik søker du om utsettelse, forskuddsskatt for personlige skattytere frist for betaling. Skattekalenderen for 2017 er klar her har du de viktigste datoene du trenger for skatteåret. Altså kan det lønne seg å ta en ekstra titt på skattemeldingen. Mai, april, interessert i nyheter om skatt, du skal ha mottatt oppgavene rapportert via tredjepartsopplysninger du trenger. Mai, publisert første gang, skattemelding selvangivelsen for formues og inntektsskatt personlig næringsdrivende frist for å levere.

Kaldfront, Når får vi skattepenger 2018

Trenger du hjelp med skattespørsmål?Februar.februar, skattemelding (selvangivelsen) du skal ha mottatt oppgavene du trenger.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt