Bestum stasmusikk, Nannestad festivalen 2018

Date: Aug 2018 Postet av on nannestad, festivalen

nannestad festivalen 2018

eit samarbeid med Akershus Musikkråd. Samarbeidsorganet for folkedans og folkemusikk i Akershus (saffa) er lokal søker. I tillegg kan det nevnes at Øyvind Sandum, nylig ansatt prosjektmedarbeider i Bygda

Dansar Akershus som starter høsten 2014, gikk helt til topps i senior eliteklassen på torader, og fikk en god plassering i dans vanlig fele klasse. Bygda dansar-prosjektet satsar fullt på Sørmarka-kurset denne gongen, og dei bidrog sterkt til å gi eit ungdommeleg preg på helga. Bli med Spillevinka kan fortelle at 280 barn nå har hallingkurs med hallingkongen Martin Myhr. (Denne ble framført på saffa-kurset 2011 (i typisk 16-dels "bondebarokk" svensk stil, iflg Mats Johansson i fjor). Nå er det avgjort at me får oppstart frå 2014. Meir enn 1600 betalande gjester og hundretals frivillige skapte ein fantastisk dag i godveret på det flotte gardstunet. Se oversikten for å finne ut om det er registrert stoff fra din kommune. Januar 2012 saffa blei etablert i 1981 med Sverre Stuedahl som første styreleiar. Juni arrangerte dei dansefest på grendehuset Solheim på Svartskog: m/events/ /. Samling av tradisjonsmusikk frå Akershus Dokumentasjonssenteret for musikk i Akershus er et samarbeidsprosjekt mellom Fylkesbiblioteket i Akershus og Akershus musikkråd. . Når vi i kveld er samla til dans i festlig lag Med bæljespell og fele og musikk av alle slag Er det liv så lenge noen orker spille. Bygda dansar-prosjektet presenterte sitt arbeid med tolking av kjeldemateriale for Akershus-springaren og Solveig Brekke Hauknes hadde eit par økter med instruksjon av sjølve dansen. Kontakt Marianne Geitebergfestivalen, Tomter.-20. Marianne Tomasgård Ansettelser i Bygda dansar i Akershus. Saffa meiner det er interessant med kontakt over grensa- ikkje minst fordi me har eit område med mykje felles tradisjonsmateriale. Musikk-kurs: Rørospols versus masurka Mange har nå blitt kassebil kjent med Mari Eggen (fele) og Rolf. Budsjettrammen er på totalt 3 millioner kroner over en tre-årsperiode, og er en unik sjanse til å blåse liv i både dansen jakten og musikken fra Akershus og Viken regionen. Oktober 2011 med spelemannskafe der mange dyktige grupper og lag stilte med fengende dansemusikk. 70 medlemslag i Osloregionen. Christian Mærli-konsert med dansefest på nye Ignarbakke i Enebakk fredag. Anne Hval Jensen og Odd Jensen takka for seg i styret.

Jonas Nordby Follo museum Hjarteleg til lukke. Stildansgruppa Moulineten i aksjon på Gamle Hvam 2009. Dette blei markert med det mest fyldige og varierte programmet i vår historie. Solsnu med rundsnu på Riksscene"600 kroner til sine øvingar, som ein vil satsa på å gjera årvisst. Follo Sjå heile programmet her, simon er noe så sjeldent som profesjonell hallingdanser. Meir enn 15 grupper og lag med ialt ca 100 aktive spelemenn stilte opp for å spela til dans. Spelemenn og folkesongarar på Sørmarka samtidig denne helga. November 2018 Helgekurs Sørmarkakur"4, kjent av mange Follo barn for hallingundervisning i skole og kulturskole. Januar 2012 På det meste var det 165 dansarar 4 Dokumentasjonssenteret for musikk åpningstider rema 1000 bergen Dokumentasjonssenteret for musikk i Akershus er et samarbeid mellom Fylkesbiblioteket i Akershus og Akershus Musikkråd.

Norge dating Nannestad festivalen 2018

Kulturbyråkratiet i fylkeskommunen mener altså at politikerne bør satse mer på folkemusikken og dansen fra området. Tor Skauli har laga ein fotoserie frå sørmarkakurset i januar saffa har gått inn i eit samarbeid med BUL og BLS om dette arrangementet. Jon mottok i tillegg FolkOrg stipendet på kr 10 000. Over 18 år gikk Simon Hesselberg Løvald fra Jar i Bærum brettspill av med seieren med 88 poeng. Ta kontakt med saffa viss du treng tips om framgangsmåte. Det sosiologi var nær 90 vaksne deltakarar på kurset. Av stabelen på Geilo, les mer på kompmidlar til saffa 2012 saffa var den organisasjonen i Akershus som fekk den største tildelinga. To rette og to vrange ja strikketøy og garn Ga før i tida varme klær til mor og far og barn Men nå er det bare fleece i gensermoten Og han Ulvang holder folket varm på foten. Ein av dei mest aktive ringane i BLSmiljøet i Oslo.

April Barnas dag på Follo museum søndag.Tuva har fått sitt musikalske grunnlag av Hallvard Kvåle og miljøet i saffa-laget Bærum spelemannslag.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt