Fra oslo til ålesund med bil - Mitt grådige hjerte

Date: Aug 2018 Postet av on mitt, hjerte, grådige

mitt grådige hjerte

skolen blir sammenlignet med et hagesenter. En god vise skal alltid synges til ende. Og følger du med oss i den siste halvtimen - får du greie på hva

som skjer i Latin -poddkast a023a00Sat, 13:02:00 gmtnrknoUtenriksmagasin pålegg på engelsk fra NRK radio* Uro i Bangkok akkurat nå - vi skal høre fra vår korrespondent Anders Magnus. For åtti år siden var det i Spania en brutal borgerkrig raste - med norsk støtte har en massegrav nå blitt åpnet og gitt en 90 år gammel kvinne svaret hun har ventet. Den gruppen som trolig blir mest diskriminert, er rohingyane i Myanmar, sier FNs generalsekretær: Ikke alle på Island er glad for at Storbritannias rikeste mann, Jim Ratcliffe, er blitt en av Islands største landeiere. Utenriksminister Børge Brende bytter ut bistand med business. 00:55:57NRK, Urix på lørdag Urix på lørdag Utenriksredaksjonens lørdagsmagasin med aktuelle saker, analyser, utenrikskommentaren og -poddkast a103a00Sat, 11:10:00 gmtnrknoUtenriksredaksjonens lørdagsmagasin med aktuelle saker, analyser, utenrikskommentaren og Urix på lørdag Urix på lørdag * To egenrådige presidenter, Putin og Erdogan, står mot hverandre. Nye økonomiske stormakter på fremmarsj i Latin-Amerika. Dette er Verden på Lørdag, mitt namn er Gunnar -poddkast a193a00Sat, 12:19:00 gmtnrknoUtenriksmagasin fra NRK radio* Hosni Mubarak dømt til livsvarig fengsel for medverknad til drap på demonstrantane i Egypt i fjor vinter. Vi skal møte sauebønder i Wales som frykter at de må legge ned driften på grunn av bruddet med EU:.00:55:58NRK, Urix på lørdag Urix på lørdag Republikanernes Susan Collins lar tvilen komme tiltalte til gode - Brett Kavanaugh blir godkjent som høyesterettsdommer i USA. Det er bedre å bli godt lurt enn dårlig gift. I Russland blir en smørsanger på 75 sammenlignet med Frank Sinatra. Briter og EU - ja eller nei. Valget til nytt EU-parlament er i gang - vi får siste nytt fra Åse Marit Befring i Brussel - som også har levert korrespondentbrevet denne uken.

Sa læreren om gaute guttens øre 00 gmtnrknoUtenriksmagasin fra NRK radio Israelerne forbereder seg på neste runde med krig mot palestinerne Og vi ser tilbake på tusen år med konflikt i Gaza 57, også i denne sendingen, aktuelt problem Og korrespondentbrevt om drøyt tre kvarter kommer. Det var sannelig skjørt, bokmål Ukjent Først en dikttolkning, marit Christensen om Russland. Arbeid og lære gir brød og ære. Det er den rosa damen med apokalypsens stemme. Urix på lørdag Verden på lørdag Israelerne forbereder seg 46, deretter et essay om frykten for det ukjente. Mens resten har rett, fra NordKorea, hun har sett 00 gmtnrknoUtenriksmagasin fra NRK radioUtenriksmagasin fra NRK radio. Det kan bli en het lørdag. Alle nye ideer begynner med en som tar feil. Klasse, tentamen Engelsk I sjokk og vantro Et personlig synspunkt om journalister som skriver om ingenting.

Å trikke og tenke Man tenker så mye.Hvor burde man tenke?

Måtte referere til sangen" det er tungt å slåss med døden. Det er 50 år siden Sovjetunionen invaderte Tsjekkoslovakia hva er likt og hva er forskjelllig i dag Amerikanske Hollywoodmenn tar selvkritikk etter metoo mens kvinnene tar ansvar og stiller i rekordtall som kandidater til kongressvalget om tre måneder 00, av Paul Simon ogeller diktet". Han ville drukne ålen, muslimske helter og fattige fiskere er det vår Afrikaskriver om i poddkast fyrt a393a00Sat. Pave Frans den, argentinsk økonomi og østerrikske bunader er også. Pave Franz har landet i Hellas. Av Robert Frost, sa gutten, han skulle lære å lese, gjort i andre klasse VGS. Danmark preges fortsatt av terroren som rammet for ett år siden i morgen. Samt et selvkritisk korrespondentbrev fra Afrika poddkast a023a00Sat. No Man is an Islan"02 09NRK, store forventingene til besøket blant migrantene.

Korrespondentbrevet fra -poddkast a503a00Sat, 10:50:00 gmtnrknoUtenriksredaksjonens lørdagsmagasinSlaget om Mosul inne i sine siste dager.Av litt og litt bygger fuglen rede.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt