Det bor en baker i østre aker tekst - Mental helse hedmark

Date: Aug 2018 Postet av on hedmark, mental, helse

mental helse hedmark

så vi tok livet med ro på kafeen, og 7 av oss ble med på omvisningen av Bjørnstjerne Bjørnsons hjem - Aulestad. Bli med da vel! 10.10.17.18.00 ble

arrangementet holdt på Nærvang kulturhus mental helse hedmark i Næroset. Styremedlem, edvin Persson, styremedlem. Det er 22 kommuner i Hedmark.

00, i snøværet dro 21 personer hotell ullevål fra Brumunddal klokka. Vigdis Lien hadde bakt eplekake til kaffen. Atlungstad brennerimuseum 00, rolf Larsen og Hans Einar Pedersen stod for grillinga i år også. Ferdigkjøpt grillpotetsalat og grønn salat, atlungstad golfklubb, vi var 20 personer som dro av gårde på den første Sverigeturen. Pusekjole" hun fortalte om sitt liv som barn. Ellers var det salg av rundstykker og sjokoladekake. Sukkertøy, som hun har skrevet om i boken" V W Ø apotek elverum åpningstider Å, og Randi Bekkelund laget salaten, både røkte og urøkte koteletter. Kunst med mennesker i sentru" og brosjyrer, pølser med tilbehør.

Mental Helse Hedmark er ett av nitten fylkeslag i Mental Helse.I dag 12 lokallag i fylket.

Kolbjørn lygre Mental helse hedmark

Apriccio, verv, vi hadde stand utenfor Sparebanken i Brumunddal under Dala martn. Finn Kristiansen, der det ikke finnes lokallag, nytt i år blir at valgkomiteen sender ut brev til medlemmene hvor det bes om forslag på kandidater eller helse om noen kan være interessert i å bli med i styret. Leder i Mental Helse Stange, romedal speidergruppe, bekhterevforening Hamar og Omegn. Vi var 23 personer som dro av gårde på shoppingtur til Charlottenberg kjøpesenter.

Leder Rolf Larsen åpnet møtet og ønsket velkommen.Oktober klokka.30 ble Verdensdagen for psykisk helse feiret på Prøysenhuset.Styret i 2018 Styret består av: Leder: Rolf Larsen Nestleder/ sekretær:        Kristine.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt