Oslo world music festival: Lillehammer sjusjøen buss! Vidar løken

Date: Aug 2018 Postet av on sjusjøen, buss, lillehammer

lillehammer sjusjøen buss

delta i ritt med tidtaking. Busgesellschaft für Sonder- und Ausflugs-Fahrten. Google Chrome eller, firefox. I sommermånedene settes det opp egne sommerbusser til Hunderfossen Eventyrpark, samt busser til fjelldestinasjonene Skeikampen

Nordseter, Sjusjøen og Venabygdsfjellet (langs Nasjonal Turistveg Rondane). Votter/hansker med lange fingre, hodebekledning (lue/buff). Les mer om å reise rundt i regionen, lillehammer og Gudbrandsdalen. Det er forbudt å bruke dekk med metallskruer eller pigger. Alle sykler som brukes i rittet, skal kun ha framdrift ved cyste eggstokk symptomer menneskelig kraft. Moderne Busse mit 8-60 Plätze. Det er viktig å presisere at du i CX-klassen ikke konkurrerer om merketid eller bestetid. Sjekk ved nummerutdelingen at du har fått riktig startnummer og brikke. (Unntak: CX/Gravel-klassen, se eget avsnitt). Ta hensyn til naturen, andre deltakere og tilskuere. Deltakere i aldersklasser, tandem og funksjonshemmede kan benytte servicestasjonene og motta hjelp fra andre, da fortrinnsvis ved servicestasjoner. Sjekk værmeldingen og tenk på din egen sikkerhet. Tandem FH, det er krav til innhold i sekk for både deltager og ledsager, men det er ikke krav til vekt eller fordeling mellom ledsager og utøver. UltraBirken sykkel: Pulje 1 menn og Pulje 2 kvinner starter på startskudd. Det er forbudt å montere utstyr for temporitt eller landeveiskonkurranser (bukkestyre). Rytterne er selv ansvarlig for at sekken ikke er for lett ved målgang. Forsøpling langs traseen kan bli straffet med 15 minutter tillegg i tid. Birkebeinerrittet har i tillegg eget rittreglement, samt at det er egne tilleggsregler eliteklassene. Nyheter, engasjerte sjåfører på Gjøvik, opplandstrafikk inviterte til to dager med faglig påfyll på regelverk og praktisk billettering. Ny kontortelefon fra moderne turbusser for reiser i Norge og i utlandet lokal og regional busstransport erfarne sjåfører som har kjørt turkjøring i Norge og utlandet i mange år turbusser og minibusser fra 8 til 60 seter sikkerhet gjennom reisegarantifondet, transfers and excursions, modern motor. Dette gjelder dersom man kommer etter oppsatte sperretider eller andre sikkerhetsårsaker som gjør det nødvendig. Ved dårlige værforhold hvor mye av utstyret i sekken er anvendt, vil vi selvfølgelig utvise skjønn i forhold til vekt. Tidtaking forgår ved hjelp av databrikke som er integrert på startnummeret. Og., pulje1 og pulje 16 starter på startskudd. Det er egne regler for innhold i sekken for deltakere i UltraBirken sykkel. Uten startnummer/brikke eller ved feil bruk av brikke blir det ingen tid/resultat. Det er heller ikke tillatt med noen form for modifiserte bukkehornstyrer. Deltakere som mangler påkrevd innhold i sekken ved kontroll før start, får ikke starte før dette er bragt i orden. Innad i regionen er buss og tog nyttige alternativer til å reise med egen bil.

Lillehammer sjusjøen buss

Og leveres i sekretariatet i Håkons Hall. Foran og bak, løse bein og ermer regnes ikke som buksejakke. Flere av våre overnattingssteder henter deg gjerne dersom du ankommer kollektivt til nærmeste holdeplass. Ta kontakt med slusevakt i startfeltet for tildeling av ny starttid. Det er ikke tillatt kols å bære sekken under sykkeltrøye eller vindregnjakke.

Lillehammer og Gudbrandsdalen har en sentral plassering på Østlandet, langs E6, midt mellom Oslo og Trondheim.Lillehammer : 180 km lillehammer - Trondheim: 350 km).Vi kan tilby: moderne turbusser for reiser i Norge og i utlandet.


Slanger sjusjøen og pumpeluftpatroner, deltakerne må følge arrangørens instrukser og spesielle rittregler gjennom hele rittet. Underveis i sjusjøen rittet og ved målgang. Innholdvekt av sekken kan bli kontrollert før start.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt