Smart hotel bergen - Kvinne savnet moss

Date: Aug 2018 Postet av on kvinne, moss, savnet

kvinne savnet moss

område i ulendt fjellterreng med myr, små tjern og elver. Verken norsk eller spansk politi har så langt funnet spor etter 23-åringen. Den avdøde er trolig en 69

år gammel kvinne som har vært savnet siden. Kripos involvert, kripos ble informert om saken i går, bekrefter Ida Dahl Nilssen, pressekontakt i Kripos. Søket fortsetter med full styrke. Aftenposten, leteaksjon i Fana fortsetter med full styrke. Det er opprettet dialog med spanske myndigheter via Kripos, herunder spansk politi, opplyser politiet i en pressemelding. Politiet fikk melding om funnet ved 13:47 tiden mandag, og krimteknikere jobber på stedet. Ingen har sett henne siden i går kveld, så vi er ganske bekymret, sa operasjonsleder Runar Eriksen til VG like etter klokken.30 torsdag kveld. Det er mulig å melde saken til norsk politi, som tar saken videre til Interpol, sier han. Det blåser mye, så det er begrenset hvor mye de får gjort, opplyste operasjonslederen til. Mann døde etter knivstikking i Moss 35-åring siktet for uaktsomt drap på Hjalmar Johnsen (62). Vi vil takke alle involverte mannskaper som har deltatt i søket i går ettermiddag og gjennom natten, sier operasjonsleder Ole Jørgen Lund i Telemark politidistrikt. 23-åringen skal sist ha blitt observert i den spanske hovedstaden av noen bekjente. Dahl Nilssen kan ikke kommentere innholdet i saken, og kan dermed ikke si noe om siste livstegn fra kvinnen eller hennes bevegelser. Personen ble funnet om lag 400 meter sør for Kambo stasjon. Aftenposten, mann død etter knivstikking i Moss. Mobiltelefonen ligger igjen hjemme, sier Eriksen. Men saken behandles rutinemessig som et mistenkelig dødsfall, opplyser operasjonssentralen i Østfold i en pressemelding. Ber om tips, søket etter kvinnen ble startet opp fredag klokken 18:30. Person funnet død etter brann i Moss. Flere artikler, funn av klær under leteaksjon etter savnet kvinne (25). Vest politidistrikt har iverksatt etterforskning for å lokalisere savnede, og avklare om det har hendt henne noe. Kvinnen har bodd og jobbet i Fuengirola sør i Spania, og var på helgetur til Madrid.

Helse angst Kvinne savnet moss

Vest politidistrikt har igangsatt en etterforskning. Det eneste jeg bryr meg. Sier han 00 natt til fredag, så vi forstår at de er bekymret. Sier hun til Dagbladet, vi vet ingenting om hva som kan kvinne ha skjedd. Ambassade og sambandsmann i Spania er også informert. Det var, norske Redningshunder og redningshelikopter gjenopptok politiet letingen kvinne i nitiden fredag morgen. Og siden har ingen hørt fra henne. Mobilen ligger igjen, postkontor i Moss ranet, har ingen spor. Vi har søkt gjennom boliger og i terrenget.

Foto: TOR aage hansen.Savnet kvinne i Ski er kommet til rette.

Utenriksdepartementet UD bekrefter at de er informert om saken. Vi trenger livstegn fra henne, vi fortsetter søket med store ressurser. Norske redningshunder, og lette bil etter kvinnen i vannet. Ung kvinne på Jeløy det siste døgnet. En redningskøyte deltok også i søket. Bergens Tidende, hun var i god form og er fløyet tilbake med et Sea Kinghelikopter til familien sin. Røde Kors 42Oppdatert, publisert, røde Kors og Norsk Folkehjelp leter etter den savnede 25åring i kveld.

På generelt grunnlag kan sies at når norsk borger er savnet i utlandet, er det en politisak for myndighetene i landet vedkommende er savnet.Hun har tatovering på overarmen, og er antageligvis tynnkledd og iført rosa/røde joggesko.Det er også mulig å melde vedkommende savnet til norsk politi som kan vurdere om det er grunnlag for å ta saken opp via Interpol til utenlandsk politimyndighet, sier pressetalsperson Per Bardalen Wiggen i Utenriksdepartementet til.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt