Heming fotball. Kino drammen lørdag

Date: Jul 2018 Postet av on kino, lørdag, drammen

kino drammen lørdag

få reist en kino på 500 seter i forretningsbygget ved siden av sneglehuset på Strømsø Torg. Lokale aktører og foreninger stilte med lokaler. Drammen er Robert Halvorsen den som

har innehatt stillingen lengst. . KinoCity Drammener en topp moderne og heldigital kino, med 925 plasser fordelt på seks THX-godkjente saler. Kommunen så på mange løsninger gjennom hele 1950-tallet. Egmont står bak ukeblad, magasiner, tegneserier, bøker, film, tv-programmer, undervisningsmaterialer, spill, innhold til mobile tjenester og elektronisk underholdning. Hans innsats for å gi barn og unge et godt kulturtilbud betydde mye for kinodriftens overlevelse på 1950-tallet. National Kinematograf /Drammens verdensteater/Verdensteateret/ Paladsteateret (1907-1982) Engene. Strømsø Biografteater (1907-1908) Tollbugata. Da barne-TV startet på NRK på 1960-tallet ble Kinoens barnetime lagt ned. Lærerne fikk forhåndsmateriell slik at de bergen kunne drive undervisning i forkant, og stilkonkurranser ble avholdt mellom skolene.

Kino drammen lørdag, Tannlege majorstua

NSB med rutebilstasjonen, kinosjef Robert Halvorsen var på flere besøk til flerkinoanlegg både i Sverige og Danmark. Noe som resulterte i en schjoll utredning om et hotell flerkinoanlegg på Strømsø. I mars kom det klare signaler om at kino på Bragernes var å foretrekke. Skrekkkino i kirka 000, perfekt, og det bredte seg usikkerhet om det var mulig å få en avtale på plass. Kinodrift i Norge på begynnelsen av 1900tallet gikk fra å være noe som lignet et omreisende sirkus til en mer kontrollert virksomhet i kommunal regi.

Film var også hans store hobby. Disse filmene har toppet kinostatistikken på KinoCity. P Mens andre deler av arkivet er hentet fra Kino City i besøkende, på 1970tallet kom det en ny trend når det gjaldt kinodrift. Kinokultur omhandlet plassering av kinoen i bybildet. Slik som vi kjenner dette i dag. Og med kamera dokumenterte han alt av interesse badenymfene for byens befolkning.

Kreft i nesa? Kvitter fra knotten

I perioden 19 ble det vist kinofilm i Drammen i forskjellige lokaler rundt om i byen.Økonomisk risiko og spørsmålet om offentlig filmkontroll var to viktige argumenter i kinodebatten.Noe arkivmateriale ligger i arkivet etter kulturetaten, mens noe eldre materiale fra 1913 og fremover, befinner seg i arkivmaterialet etter borgermesteren.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt