Lo nho - Kinesisk nakenhund til salgs

Date: Jul 2018 Postet av on salgs, til, nakenhund, kinesisk

kinesisk nakenhund til salgs

har pels, eller eventuelt svært lite behåring på kroppen. Et Powderpuff har en lang, myk pels. . For en optimal pels, aldri børste når den er tørr eller skitten.

. Århundre tekster, men det er genetisk bevis som viser en felles opprinnelse med den meksikanske Naken (Xoloitzcuintli). . En lett spray av vann, eller grooming spray til pelsen er anbefalt før du pusser. . Oppdrettere bør ha deres lager sertifisert nakenhund fri for patella luksasjon. . Å være en svært intelligent rase, gjør denne til hunden det bra i lydighet typen sport. . Lendet skal være stramt og kraftig. Genene for hår og tenner er forbundet så jo mere hår, desto bedre tenner. Hodet har en lett rundet og langstrakt skalle med glatte, tørre og renmeislete kinn som avsmalner mot mot snutepartiet. De har blitt beskrevet som å ha "en supermodell utseende, med en helgen personlighet."Powderpuffs er veldig hengiven, livlig, leken, og elsker å bli kost med. . Ryggen skal være rett. Valpekull består som regel av både hårløse og behårede individer, som regel i forholdet 2:1 (dominante). Eieren må ta hensyn til at hunden ikke har pels i sin omgang med den, og når den ferdes ute i naturen, ettersom den lett kan få rifter i huden av buskas og skarpe gjenstander. En ukentlig bad og hyppig børsting vil bidra til å hindre matting. . « Phylogenetic relationships, evolution, and genetic diversity of the domestic dog.» The Journal of Heredity 1999:90(1). Den har også blitt stadig mer populær som utstillingshund. Ikke alle har like tykk pels, så det kan være nødvendig med varmedekken i kalde perioder. Hundeeiere med små hunder kan falle for fristelsen til å overbeskytte dem, men dette kan være uheldig, da hunden i stedet for å bli trygg, kan bli engstelig for alt som er nytt og fremmed. Har en tendens til å legge på seg lett. Hårløse individer er nesten alltid mest dominante i et kull (ikke nødvendigvis hos kull med recessive arveegenskaper noe som har ført til betegnelsen nakenhunder, men graden av dominans kan variere. Dette innebærer at det ikke er mulig å parre vekk powderpuffvarianten og begge variantene kan opptre i samme kull. Chinese crested har glatt pelsløs kropp med pels bare på potene, hodet og halen. Kildeløst materiale kan bli fjernet. Noen hunder som er født uten pels er også født uten tenner, eller med feilstilte eller manglende tenner. Andre mener at kinesiske kjøpmenn oppdaget rasen på Afrika kysten og fraktet dem rundt omkring i verden.

De krever lite aktivitet så de passer godt til eldre. Og behandle den mildt og konsekvent. Mens Powderpuff har en tykk dobbel pels. Og kan forårsake midlertidig til permanent halthet basert på alvorlighetsgraden. Ser den hårløse varianten og powderpuff varianten ut til å være to forskjellige raser. Forskjellen mellom en veldig hårete Naken og Powderpuff er at Naken har et lag med hårløse områder på kroppen. Leken og underholdende, rasen er glad og energisk, men hårtap mexico er en ufullstendig dominant egenskap innenfor en enkelt rase.

Kinesisk nakenhund til salgs fra.Vi har.Kinesisk nakenhund til salgs fra, og nosites andre nettsteder.

Genfeilen som gjør at hunden er naken kan også påvirke tannstatus og en naken Chinese Crested befolkningsvekst india kan derfor mangle tenner. Liten eller ingen Røytin" men allergener proteiner som finnes i talgkjertlene hos alle pelsdyr. Puli, rasestandarden er britisk, disse to linjene er den sanne grunnlaget for hver kinesisk crested i live i dag. Genet må derfor enten ha oppstått i Amerika eller ha kommet over Beringstredet fra Asia. Slik mange tror, hvis du har barn som vil kose med hunden og leke med den så er dette en bra hund for dere. Det skal også påpekes at såkalte nakenhunder ikke er spesielt allergivennlige. Og de første hundene skal ha kommet til øyene like etter midten av 1800tallet. Denne rasen er svært kjærlig og liker å klemme og smil. Men det skulle gå omkring hundre år før KC anerkjente den i 1982. Der ble den først registrert av The Kennel Club KC i 1881.

Den kalles mandsjurisk nakenhund, men man vet ikke om det er snakk om en variant eller en egen hunderase.Afrika, og atter andre som hevder den må være et resultat av kryssavl mellom enten mexikansk nakenhund eller peruviansk nakenhund (eventuelt også en av variantene khala og boliviansk nakenhund ) og chihuahua.Kineserne crested ble offisielt anerkjent av Fédération Cynologique Internationale i 1987 av Kennel Club (UK) i 1981, av American Kennel Club i 1991, og ved Australian National Kennel Council i 1995.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt